Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt yeni hizmet binası girişinde o ince ayrıntıyı atlamadı. Kurt, ticaret ve sanayi odasının içinde bulunduğu pasajın girişindeki merdiven basamaklarını kırdırarak engelli bariyeri yaptırdı.

Yeni yönetim kadrosuyla çalışmalara başlayan Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Seçkin Kurt, yeni hizmet binasını vatandaşların kolay kullanması için en ince ayrıntıyı gözden kaçırmıyor. Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve içinde Ticaret ve Sanayi odasının yanı sıra birçok esnafında yer aldığı pasajın girişinde engelli bireylerin kolayca giriş ve çıkış yapması için pasajın girişine engelli bariyeri yaptırdı.

İlimiz coğrafyası nedeniyle bir çok zorluklar yaşayan engelli bireylerimiz binaların yapımında kendilerin düşünülmesinden dolayı bu zorluk iki katına çıkıyor. Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Seçkin Kurt engelli bireylerimizi düşünerek pasaja ve Ticaret odasına rahatça girip işlerini halletsin diye girişteki merdiveni sökerek yerine engelli rampası yaptırdı.

Bu sayede engelli bireylerimiz rahatça ticaret ve sanayi odasına girebilecek hatta pasajdan istediği esnaftan alışveriş yapabilecek.