Hopa TSO Yönetiminden Şoförler Kooperatifi ve Şoförler Odasına iade-i ziyarette bulundu. 1 Nisan 2018 Oda organ seçimleri ardından Hopa TSO’yu ziyaret ederek Başkan Akyürek ve ekibini tebrik eden kurum ve kuruluşların başkanlarına iade-i ziyaretler devam ediyor.

Oda Başkanı Osman Akyürek, Başkan Vekili Şükrü Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Yener Balkaya’ dan oluşan heyet Sınırlı Sorumlu Hopa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Celil Yıldırım ve Başkan Vekili Turan Yılmaz ile bir araya geldi. Ziyarette gerçekleştirilen sohbette Kooperatif Başkanı Yıldırım misafirlerine tekrardan bu göreve seçilmiş olmanın ayrıcalık olduğunu ifade ederek başarılarının yeni dönemde de devamını diledi. Ev sahipliği ve daha önceki ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Akyürek ise Oda ve Kooperatif arasında bir önceki dönemde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde Hopa için daha iyisi nasıl yapılabilir anlayışı ile çalışmaya devam etme arzusunda olduğunu ifade etti.

Şoförler Odası Da Ziyaret Edildi - Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası da ziyaret edilerek seçim sonrası gerçekleştirdikleri tebrik ziyareti için teşekkür edildi. Oda başkanı İsrafil Kotil ve Yönetim Kurulu üyeleri misafirleri ile kısa süren bir sohbet gerçekleştirdi.  Hopa TSO Başkanı Akyürek burada verdiği mesajda birlik ve uyum içerisinde iki kurum arasında STK dayanışmasını sürdüreceklerini ifade etti. Yapılan sohbetin ardından ziyaret sona erdirildi.