Cezayirli Avukatlık Bürosu Yusufeli Kaymakamı Eyüp KAYKAÇ, Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, Artvin Baro Başkanı Av.Ali Uğur ÇAĞAL ve çok sayıda davetlilerin katılımları ile açılışı yapıldı.

Açılışını gerçekleştirdiği törenin ardından konuşan Av.Cezayirli "Avukatlık mesleğine fiilen adım attığım bu özel günümde, bu aşamaya kadar gelmemde çok büyük katkıları olan kıymetli anneme, babama, kardeşime, varlığını her zaman hissettiren nişanlıma,  ufkumun genişlemesinde çok büyük katkısı olan ve her zaman yanımda hissettiğim rahmetli halama, bütün özel günlerimde yanımda olan, olamasalar bile desteklerini hissettiren enişteme, teyzeme, dayıma, amcama, henüz hukuk fakültesi öğrencisiyken bürosu'nun kapısını bana açarak tecrübesinden istifade ettiğim ve ilk mesleki deneyimimi yaşadığım çok kıymetli abim Serdar Aytekin'e, Konya'da fakülte eğitimimi gördüğüm sırada bana kapılarını açan ve mesleki anlamda büyük kazanımlar sağlayan değerli üstadlarım Av.Zafer Köybaşı ve Av.Arif Karakaya'ya ,avukatlık staj dönemim süresince bürosunu bana açarak yol gösteren ve desteklerini esirgemeyen değerli üstadım Av.Tuncer Başer ve kıymetli eşi Av.Yeşim Yıldırım Başer'e, varlığını ve desteğini sonuna kadar hissettiren meslek örgütüm Artvin Barosu Başkanı Av.Ali Uğur Çağal'a, yönetim kuruluna ve çok değerli baro çalışanlarına,mesleki tecrübelerini bana büyük bir titizlikle aktaran ve her zaman varlığını ve desteğini hissettiren,mesleğimde beraber yol alacağım üstadım Av.Özgür Köse'ye, yoğun programlarına rağmen avukatlık büromun açılışına katılan değerli misafirlere, ayrıca telefon ve mesajlarıyla yanımda olan dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Av.Cezayirli ayrıca "doğup büyüdüğüm yer Yusufeli olduğundan dolayı ve memleketimi sevdiğim için büromu burada açmaya karar verdim.Öncelikli amacım Yusufelili hemşerilerime en iyi hukuki hizmeti sunmaktır. Yusufeli’nin durumu çok kritik yeni yerleşim yerine taşınacak olması ve bu süreçte Yusufeli’nin hukuki desteğe ihtiyacı olacağı bahsiyle bende bir Yusufelili olarak bu süreç ve sonrasında elimden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Cezayirli Avukatlık Bürosu Belediye İş Merkezi Kat 2 Yusufeli/Artvin adresinde hizmet vermektedir. 

Avukat Mehmet Cezayirli Kimdir? Artvin Yusufeli doğumlu olan Cezayirli 1993 yılında dünyaya gelmiştir. İlk öğretimini Halitpaşa ilköğretim okulunda,  orta öğrenimini Yusufeli Çok Programlı lisesinde ve üniversite eğitimini ise KTO Karatay Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Hukuk fakültesi öğrencisiyken çeşitli hukuk bürolarında çalışmıştır. 2016-17 yıllarında Artvin'de avukatlık stajını tamamladı. 2017 yılında vatani görevini yapan Cezayirli şu sıralar evlilik hazırlığı yapmaktadır.

Av.Mehmet Cezayirli'ye meslek hayatında başarılar diliyoruz.