Artvin Belediyesince Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesinde yapılan Modern Semt Pazarında sona yaklaşıldı. Artvin’in ihtiyacı olan modern semt pazarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesinde yapılan modern semt pazarında kanalizasyon, atık su kanalları, içme suyu, dekoratif parke döşeme ve çelik konsersiyon işlemleri tamamlandı. 

Devam eden çalışmalar da iki kısımdan oluşan çelik konsersiyon üzerinin dış kısmına obs kaplama ve çevre düzenleme çalışmalarında dekoratif parke döşeme çalışmalarına başlandı.



Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin’e yakışır modern semt pazarı inşa ettiklerini ve pazarcı esnafının burada rahat edeceğini belirterek şu ifadeleri kaydetti: “Çevre illeri kıskandıracak modern semt Pazarı inşa ediyoruz çoğu bitti azı kaldı yakında pazarcı esnafımız yeni yerine taşınacaktır. Yeni pazarımız daha düzenli olacak meyvecisi, patates-soğancısı, sebzecisi, tuhafiyesi, kıyafetçisinin hepsi kategorileştirmiş şekilde yer alacak. Pazarımızda ses sistemi, iki tarafında da eloktronik tartı, mescid ve tuvaletlerde bulunacaktır.”