Artvin Hopaspor’da yapılan olağan kongrede Mubin Çakmak yeniden Başkan seçildi. Artvin Hopaspor olağan kongresini TSO Atatürk Konferans salonunda yaptı. Kongreye Hopa Belediye Başkan Vekili İsmail Uzun, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP-MHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları İşadamları ve A. Hopaspor Üyeleri ve taraftar grupları yoğun katilim sağladı. Kongrede verilen bir önerge ile Divan Başkanlığına Casim Cihan, yardımcılıklarına da İlhan Şenlik ve Volkan Tan seçildi.

Çapkinoğlu “Sezonu 4.890.000 Gelir İle Denk Bütçeyle Kapattık” Divanin oluşması ardından Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Yönetim Kurulu faaliyet raporu Başkan yardımcısı Oğuz Çapkinoğlu tarafından okundu. Çapkinoğlu yönetim olarak gecesini gündüzüne katarak çalışan bir başkanla Mubin Çakmak ile çalışmanın büyük bir gururunu yaşadıklarını, Mubin Çakmak Başkanın sağlık sorunları nedeniyle kongreye katılamadığını ifade etti.

Çapkinoğlu sezonu da 12 yıllık özleme son vererek şampiyon olarak kapatıp A.Hopasporu 3 lige taşıdıklarını söyledi. Çapkinoğlu A.Hopaspor olarak bir sezonu 4.890.533 TL gelir elde ettiklerini, bu gelirin 1.906.000 TL’sini yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandığını ifade ederek “Kulüplerine destek olan Artvin Valiliğine, Hopa Kaymakamlığına, Hopa ve Kemalpaşa Belediye Başkanlarına, Ana sponsor HOPADAN ÇAY’a, İsmet Acar’a, Nedim Koyuncu ve koyuncular Şirketler grubuna ve adını saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce Hopaspor sevdalısı İşadamına Yönetim kurulu olarak cani gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Çapkinoğlu “A. Hopaspor’un Şuan Kimseye 5 Kuruş Borcu Yoktur” Çapkinoğlu Artvin Hopa sporu bugün bu kongreye kimseye 5 kuruş borcu olmadan getirdiklerini ve bunda Başkan Mubin Çakmak’ın büyük özverili, fedakâr çaba ve girişimleri ve desteklerinin çok önemli olduğunu, “Bundan dolayı tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. Raporların okunması ardından raporlar üzerine konuşmalar yapıldı ve ardından Faaliyet-Mali-Denetleme Kurulu ve tahmini bütçe üyeler tarafından ibra edildi.

Mubin Çakmak Yeniden Başkan Seçildi. Kongrede gündem gereği seçimlere geçildi. Divana Mubin Çakmak başkanlığında tek liste sunuldu ve bu listede üyeler tarafından kabul edildi. Mubin Çakmak başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mubin Çakmak, Oğuz Çapkinoğlu, Hasan Ali Gazioğlu, Hasan Yalçin, Alişan Ender Topaloğlu, Ömer Hacıoğlu, Kemal Makar, Murat Balkaya, Tuna Can Köroğlu, Adem Çakmak ve Osman Küçükali. Denetleme Kuruluna da Kenan Çelik, Mehmet Toker ve Faruk Şener Sevinç seçildiler.