24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimleri öncesinde siyasi hareketlilik sürüyor. Siyasi partiler milletvekili adaylarını YSK’ya bildirirken isimleri YSK’ya bildirilen Artvin’in milletvekili adayları da çalışmalarına başladı. MHP Artvin Milletvekili 1.sıra adayı Okan Aktaş’ta seçim çalışmalarına start verirken, hazırladığı broşür ile Artvin halkına çağrıda bulunarak nasıl bir milletvekili olacağını anlattı. 

MHP Artvin Milletvekili adayı Okan Aktaş, hazırladığı broşür ile Artvin halkına hem kendisini anlattı hem de seçildiği takdirde nasıl bir milletvekili olacağını da açıklamış oldu. Aktaş, broşürde; Artvin halkından da destek isterken, seçimlerde kazandığı takdirde Artvin’e ve Ülkeye hizmet için sevdalı ve kararlı olduğunu ifade etti. Aktaş; “ Değerli ve güzel olan her şeyi hak eden Artvin’im.

2 Nisan 1974 tarihinde çok sevdiğim Artvin ‘in Ardanuç ilçesinde dünyaya geldim. Babamın eğitimci olması nedeniyle ilk ve orta öğrenimi mi Rize ‘de tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Maliye bölümünden lisans derecesi ile mezun oldum. 2005 yılında Mali Müşavirlik Unvanını alarak serbest çalışmaya başladım. Mali Müşavirlik mesleğimle birlikte 4 yıl öğretmenlik ve 11 yıl Bilirkişilik görevimi de başarıyla yürüterek ilime katkı sağlamaya çalıştım. Devamında yine ilime katkı sağlayacak birçok sivil toplum kuruluşuna öncülük ederek aktif görevler aldım. Halen Mali Müşavir olarak çalışmakta olup evli ve iki çocuk babasıyım.

​Öncelikle belirtmek isterim ki, alışılmışın dışında samimi ve güven verici bir anlayışla çalışmak isteyen bir Vekil adayıyım. Ezbere birçok vaatte bulunup oylarınıza talip olmak istemiyorum. Ancak görev verilmesi halinde İlimize en çok katkı sağlayan Vekillerden biri olmaya söz veriyorum. Maneviyatın önemli vekilliğin ise bir sorumluluk olduğunun bilinciyle Ülkeme ve İlime hizmet etmek istiyorum.

Her seçim hayati bir öneme sahiptir. Çünkü çıkacak sonuç bir Ülkenin geleceğini şekillendirmektedir. Bu bağlamda 24 Haziran’da yapılacak seçim çok daha hayati bir öneme sahiptir. Yeni bir döneme girilmiş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ilk defa milletimizin huzuruna çıkmaktadır. Çok farklı ve verimli bir yürütme organı oluşmaktadır. Bu yürütme organı, günlük siyasi polemiklerin dışında, doğrudan milletimizden güvenoyu almış ancak Meclisimize karşıda sorumlu olan bir hükümet kurarak, ülkemiz meselelerinin çözümünde çok daha aktif, çok daha belirleyici ve sonuç alıcı bir imkânı kullanacaktır.

​Riskli bir bölgedeyiz. Ülkemiz tarihi, coğrafi ve siyasi olarak çok riskli bir bölgede olup dünyadaki gelişmeler ve özellikle bölgemizdeki hızlı değişmeler Ülkemizi doğrudan etkilemektedir. Haçlı kalıntıları geçmişte yaşadıkları yenilginin rövanşını almaya çalışırcasına, içimizde ve sınır bölgelerimizde terör örgütleri kurmak ve desteklemek suretiyle Ülkemizin bekasını tehdit etmeye çalışmaktadırlar. Ancak tarihte olduğu gibi Büyük Türk Milleti, ülkemizin bekasını tehdit eden bu taşeron ve uzantılarını yok edecek güce yine sahiptir.

​Özetle; Ülkemizi yeni ve büyük bir belirsizliğe sürüklememek, haçlı uzantılarının hedeflerini boşa çıkarmak için 24 Haziran’da Cumhur İttifakı zaferle çıkmak zorundadır. Allah’ın izniyle de zaferle çıkacaktır.

Kararlıyız…Ülkemizin bekası için her zamanki gibi dik durmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin eğitilmiş ve yetiştirilmiş kadroları olarak Ülkemize ve Milletimize hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet etmek için yeterli ve hazırız. ​​​​​​​​Saygılarımla..” ifadelerini kullandı. Hazırladığı bu broşür ile tüm evlere ve işyerlerine dağıtım yaparak kendisini tanımayanlara kendisini tanıtmayı düşünen Aktaş, broşürdeki açıklamaları ile samimiyetini de göstermiş oldu.

Okan Aktaş Kimdir? Okan Aktaş, 2 Nisan 1974 tarihinde Artvin ‘de doğdu. Uludağ Üniversitesi Maliye bölümünden lisans derecesi ile mezun oldu. 2005 yılında Mali Müşavirlik Unvanını alarak serbest çalışmaya başladı. Mesleği ile birlikte 4 yıl öğretmenlikte yapan ve bir çok sivil toplum kuruluşuna öncülük ederek aktif görev alan Okan Aktaş halen Mali Müşavir olarak çalışmaktadır. Orta düzeyde İngilizce bilen Okan Aktaş evli ve iki çocuk babasıdır.