Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Artvin Gençlik Merkezi tarafından 2018 Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında "Haydi Artvin Sahne Senin” Ses Yarışması düzenlendi. Bu yıl dördüncüsünün düzenlendiği ses yarışmasının finali Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

10 yarışmacının hünerlerini sergilediği ses yarışmasında seyirciler müzik ziyafetine doydu. Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin YETİM “Hepinizi sevgiyle selamlıyorum hoş geldiniz. Bu yıl “Haydi Artvin Sahne Senin” Ses Yarışmasının 4.sünü ilk kez Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenliyoruz. Şimdiye kadar iyi sonuçlar aldığımızı düşünüyoruz ve iyi olacağını ümit ediyoruz. İnsan iletişimi kendisini başkasına anlatmak için kullanırmış. Bizde bu bağlamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sesi güzel olan ve yeteneklerini sergilemek isteyen gençlerimize kendilerini gösterme fırsatı verelim, kendileri gibi yetenekli olan başka arkadaşlarını da görsünler, onlarla kendilerini kıyaslasınlar istedik.

Bugün dünya genelinde yaşanan bazı olumsuz gelişmeler var. Eğer bu program yarışma değil de eğlence programı olsaydı iptal etmeyi düşünürdük. Filistin’de ABD’nin Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına karşı yapılan gösterilerde şehit olan 41 kardeşimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah zalimlerin zulmüne son versin. Zulüm kimden gelir ve kime yönelik olursa olsun karşısında durmak zorundayız. Mazlumun yanında yer almak zorundayız. Bunları sizlere bir mesaj vermek için değil, hissiyatımı paylaşmak için söylüyorum. İçimizdeki adalet duygusunu bu vesile ile diri tutalım, bize yeter. İyi seyirler diliyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi

Yarışma canlı olarak Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi facebook sayfasından yayınlandı. İlk üçe giren yarışmacılar jüri üyeleri tarafından belirlenirken, yarışmanın birinci, ikinci ve üçüncülerini seyirci ve izleyicilerin sms oyları belirledi.

Oylama sonunda; 1. Sacit ÇELİK olurken, 2. Cesur DEMİR, 3. Erdem ATAMAN oldu. Birinci olan yarışmacıya tam altın, ikinci olan yarışmacıya yarım altın, üçüncü olan yarışmacıya ise çeyrek altın ödülleri verildi. Yarışmaya katılan bütün yarışmacılara Katılım Belgeleri Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Latif YILMAZTÜRK tarafından verildi. Ayrıca yarışmanın juri üyelerine protokol tarafından plaketler takdim edildi.

" Haydi Artvin Sahne Senin " adlı ses yarışmasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin YETİM, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kahraman DERECE, Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Latif YILMAZTÜRK, Gençlik Merkezi Müdürü Hayati GÜNERİ, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.