Türkiye voleybol federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Voleybol Sezonu Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları bugün başlıyor. Finallere katılan Arhavi Belediye Spor Genç Erkek Voleybol takımı tüm hazırlıklarını tamamladı.

14-21 Mayıs tarihleri arasında Adana / Yüreğir de oynanacak olan finallerde yurdun dört bir yanından katılım sağlayan 32 takım şampiyonluk için mücadele edecek. 1998 ve sonrası doğumlu genç sporcuların yer aldığı genç erkek voleybol takımlarının mücadele edeceği finallerde Arhavi Belediye Spor Genç Erkek Voleybol takımı ilk maçını bugün ilk maçına çıkacak. Halkbank - Arhavi Belediye Spor karşılaşması saat 14’te başlayacak.

Turnuva öncesi ilçede sıkı bir programla finallere hazırlanan genç sporcular ve takım idarecileri ilçemizi başarı ile temsil edeceklerini ifade ettiler. Arhavi Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da voleybol dalında ilçe olarak büyük başarılara imza attıklarını belirterek, erkek voleybol takımımızın yanında, bu takımın alt yapısını oluşturan ve çoğunluğu ilçemiz gençlerinden oluşan genç takımımıza da büyük önem verdiklerini ifade etti. Hekimoğlu, Adana ilinde gerçekleştirilecek Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarında takımımıza başarılar diledi.