Artvin’in en kapsamlı çalışan Hazır Beton Şirketi HATPEK’in Çin’den misafiri vardı.

Artvin’in Sahil İlçeleri ile Rize’nin Fındıklı ve Ardeşen İlçelerine kadar geniş bir alanda çalışmalarına devam eden HATPEK yüzlerce önemli projede sorumluluğunu yerine getirmesi ile tanınıyor. Gerek Şantiye sahası genişliği, gerekse Makine parkında mevcut onlarca iş makinesi ile yüklendiği projeleri zamanında sona erdirmesi ile takdirleri üzerinde toplayan HATPEK’in bu defa uzaklardan misafiri vardı. 

Çin'in en büyük iş makine üreticisi XCMG firmasının Çinli yetkilisi Zhaolan Pang ile Türkiye sorumlusu Suat Kıral'ın, Arhavi’ye gelerek şirketin merkezini ve şantiye alanları ile taş ocaklarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundular. HATPEK ile sürdürdükleri iş ortaklıklarından son derece memnun olduklarını ifade eden XCMG firması yetkilileri, Türkiye’de sürdürdükleri projelerde işbirliği yaptıkları firmalardan son derece memnun olduklarını, bunlardan biri olan HATPEK’in çalışmalarını de yerinde gördüklerini ve memnun kaldıklarını ifade ettiler. 

HATPEK’ten Hüsnü Hatinoğlu ve Barış Hatinoğlu misafirlerini Arhavi’de görmekten son derece memnun kaldıklarını, şirketleri hakkında yerinde kendilerine ayrıntılı bilgiler verdiklerini ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Hüsnü Hatinoğlu, Ekim ayında Çin’e yapacakları ziyaret kapsamında XCMG şirketinin fabrikasını da ziyaret ederek, yenilikleri ve teknolojiyi takip etme anlamında yararlanacaklarını ve şirketlerine önemli katkı sunacağını ve HATPEK Grubu ile XCMG firmasının iş ortaklığının daha da gelişerek devam edeceğini ifade ettiler.