Arhavi’de 2017-2018 Eğitim dönemi öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı. 18 Eylül 2017 tarihinde eğitim öğretim yılı başlayacak olup, öğrencilerin eğitim ve öğretim yılını huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için nelerin yapılacağı toplantıda masaya yatırıldı.

Arhavi Meslek Yüksekokulu Turizm Uygulama Salonunda (Özel İdare Binası) yapılan toplantıya Kaymakam Şeref Aydın Başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Okul Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Okul Aile Birliği temsilcileri katıldı.

İlçedeki okulların güvenliğinin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve İlçe Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocuklarımızın güvenli bir şekilde servislerle taşınması, öğrencilerimizin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri vb. konular görüşüldüğü toplantı sonrası bir dizi kararlar alınarak ilgili kurumların gerekli önlemleri almaları kararlaştırıldı.