Başkan Kocatepe, “Ulusal ve uluslararası organizasyonlarla Artvin’i dünyaya tanıtıyoruz. Artvin’in bundan sonra Off-Road oyunlarında Türkiye’nin merkezi haline gelmesini temenni ediyoruz.” dedi.
Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, bu yıl 7-8 Ekim’de Artvin Belediyesi ve Artvin Offroaf Kulübünün ortaklaşa düzenleneceği off-road oyunları hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ” İlimizde bir çok sportif  organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bunların bir çoğu ulusal düzeyde. Bu yıl 4’üncüsünü düzenlediğimiz Off-road oyunları yine geçen yıllarda ki gibi ulusal medyada geniş yer alarak ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak.  Kafkasör yaylamızda 7 – 8 Ekim tarihlerinde yapacağımız organizasyona Türkiye’nin pek çok farklı illerinin yanı sıra  yurt dışından da  Gürcistan,Ermenistan, İran ve Azerbaycan gibi ülkelerden misafirlerimizi ağırlayacağız. Bir şehir ancak böyle organizasyonlar ile tanıtılır. Buraya gelenler buradan kopamıyor. Bir daha buraya gelmek için bahane arıyor.  İnşallah Artvin bundan sonra Off-Road’da da Türkiye’nin merkezi olur diyoruz. Bu organizasyon için emek harcayan Artvin Offroad Kulübü Başkanı Murat Yılmaz’a kulüp  yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başarılı kazasız belasız bir organizasyon olmasını temenni ediyor, 7-8 Ekim’de tüm hemşerilerimizi Kafkasör yaylamıza davet ediyorum.”
Off-Road oyunları hakkında teknik bilgi veren Artvin Off- Road Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, desteklerinden dolayı Başkan Kocatepe’ye teşekkürlerini ifade ederek bu yıl katılımın daha fazla olduğunu söyledi.
Yılmaz; “Artvin Belediyesi öncülüğünde Bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylasında düzenleneceğimiz oyunlara İstanbul, İzmit, Samsun, Düzce, Ordu, Samsun, Giresun, Trabzon Rize, Erzurum, Sinop,  Sivas, Antalya, Erzincan gibi bir çok ilin yanı sıra Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran’dan ekipler katılacak.
Yarışmanın ilk gününde bayan yarışçılar pistteki yerlerini alacak. İkinci gününde ise S1, S2 ve S3 kategorisi yarışları ve genel klasman yarışları gerçekleşecek. Yaklaşık 2 kilometrelik parkurda yarışmacılar su, çamur ve çeşitli engelleri aşmaya çalışacaklar. Atlama rampaları ve çamur çukurları araçları zorlayacak. Yarışmacılar bir çok zor engelde ter dökecekler” dedi.