Artvin Belediyesi 153 Beyaz masa birimini arayan vatandaşlar Dere Mahallesi Doğan Sokak civarında kendi aralarında kavga eden köpekler bir köpeği feci şekilde yaraladığı ve bu köpeğin tedavi edilmesi gerektiği bilgisini verdi. İhbar üzerine Belediye ekipleri köpeğin bulunduğu yere giderek araca alıp Artvin Belediyesi Veteriner kliniğine götürdü. Burada Belediye Veteriner Hekimi Mesut Yaşar Avcı, köpeğin boynunda ve kulağında boğuşmadan dolayı oluşan yırtılmalara dikiş atarak gerekli tedavisini yaptı.

Veteriner Hekim Avcı, köpeğin ciddi yaralar aldığını yapılan tedaviyle hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek 6- 7 gün müşahede altında bakımının yapılacağını ve tam olarak iyileştikten sonra tekrar doğaya bırakılacağını söyledi.

Artvin Belediyesinin Sokak hayvanlarına karşı hayvan sever tutumunun sözde değil özde olduğundan dolayı da memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar,  acil durumlarda 153 Beyaz Masa ile irtibata geçilerek kısa zamanda müdahale edildiğini bu yüzden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye,  ekibine ve Veteriner Hekim Mesut Yaşar Avcı’ya teşekkürlerini ilettiler.