Artvin Belediyesi Sahada Çalışan Personeline Kışlık Giysi Dağıtımına başladı. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, sahada görev yapan kanalizasyon, temizlik ve su işleri ekiplerine daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık elbise dağıtımını başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, sahada çalışan personelini makamında kabul ederek kışlık elbiselerini bizzat kendisi giydirdi. Elbise dağıtımı ardından çalışanlara kısa bir konuşma yapan Başkan Kocatepe; “ Çalışmaların daha aktif yürütülebilmesi için temizlik işleri ve kanalizasyon çalışanları başta olmak üzere diğer sahada ki personelimizin kış şartlarına uygun kıyafetle çalışmaları önemlidir. Bizde her yıl olduğu gibi bu yılda yeniden kurumsal kimliğimize uygun kıyafetlerimizle sizlerin daha rahat çalışabileceği ve yağmurdan soğuktan etkilenmeyeceğiniz dayanıklı mont ve çizme verdik. Her zaman personelimizin yanındayız" dedi.

Belediye Başkanı makamında gerçekleşen elbise dağıtımında Belediye Başkan Yardımcısı  Erkan Yazan, Saha Amirliği Sorumlusu Burhan Yiğitap ve kanalizasyon ekibi hazır bulundu.