İlimiz Gazi Ortaokulu öğrencilerinden Murat YAZAN, Okul Sporları Slalom kategorisinde Alp Disiplini Türkiye Şampiyonası 2.’si oldu.

Dereceye giren öğrencimiz Murat YAZAN, Gazi Ortaokulu Müdürü Osman GÜMÜŞ, Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar ALBAYRAK İl Millî Eğitim Müdür Vekili Abdulcelil KAHVECİ’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sportif Etkinliklerden sorumlu Şube Müdürü Ebru SAYGIN da hazır bulundu.
Kendisini ziyaret eden ekibe teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdür Vekili Abdulcelil KAHVECİ,  Türkiye 2.’si olan Murat YAZAN’ı, Okul Müdürü Osman GÜMÜŞ ve Kayak Antrenörü Öğretmen Serdar ALBAYRAK’ı tebrik etti. Misafirleri ile eğitim ve spor üzerine sohbet eden KAHVECİ, Murat YAZAN’a başarılarının devamını dileyerek hediye takdim etti.
Sporcu öğrencileri Murat YAZAN’ın Artvin Atabarı Kayak Kulübü sporcusunu olduğunu belirten Gazi Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda kayak antrenörü olan Serdar ALBAYRAK, 2008 ve 2009 yılından beri sürdürdükleri çalışmaların meyvesini, Sarıkamış’ta düzenlenen Kayak Alp Disiplini yarışmalarında Türkiye 2.’liği elde ederek taçlandırdıklarını ifade etti.