Artvin Valisi Kemal Cirit, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İshak Hacıkamiloğlu ilimizde yeni bir işyeri açılışına katıldı. Cumhuriyet Caddesi, Azizağaoğlu pasajında faaliyete giren “ Bizim Mutfak” isimli lokta da Artvin mutfağına özgü ev yemekleri hizmete sunuluyor. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe açışta yaptığı konuşmada, “Bu şehirde canlılık hayat her geçen gün artıyor. Buda özlediğimiz, hedeflediğimiz Artvin adım adım hedeflerine ulaşıyor.  Tabi daha işin başındayız. Bu ay içinde 4 üncü iş yerimizin açılışını yapıyoruz. Çok mutlu oluyoruz. Allah hayırlı mübarek etsin. Bereketli kazançlar nasip etsin. Sayınızı çoğaltsın. Bize düşende buraların doldurulması için şehre organizasyonlar getirmek ve nihayet Artvin’i ekonomik ,kültürel özellikleriyle capcanlı bir turizm kenti Türkiye’nin gelişen yeni yıldızı yapmak  diyorum. Yıldız yolunda bu güzel desteğinize de teşekkür ediyorum” dedi.

Artvin Valisi Kemal Cirit ise yaptığı konuşmasında, Artvin birçok noktada başarılar kazandığını söyledi. Cirit, Özelliklede Gurme sektöründe Artvin ilinin başarılı olduğun ifade etti. Cirit daha sonra konuşmasına şu şekilde devam etti; Gurme sektöründe de Artvin’in sadece Artvin’e ait lezzetlerin değil ülkemizin bütün lezzetlerini sunabilecek duruma gelmenizi arzu ediyoruz.  Bu noktada bir yola çıktınız. Yolculuğunuz hayırlı olsun dedi. Daha sonra lokantayı gezen Vali Cirit, yapılan ev yemeklerinin tadına baktı.

Feride ve Suat Yüksel çiftine ait “Bizim Mutfak”  isimli işletme 50 kişi aynı anda yemek vere biliyor. Sabah kahvaltı ve olmak üzere gün içinde Artvin’e özgü bir birinde lezzetli yemeklerin tadına vara bilirsiniz. Kaliteli hizmet ve hijyeni prensip edinen işletme şimdiden Artvinlinin gözde mekanları arasına girmeye aday görünüyor.