MARKAFED Ses Getiren Toplantılarını Sürdürüyor

Marmara Karadenizliler Federasyonu ve Turan Sancağı Teşkilatı Mustafa Bozbey İle Buluştu


Marmara Karadenizliler Federasyonu'nun (MARKAFED) ve Turan Sancakları Teşkilatı ile birlikte Bursa Nilüfer İlçesinde Misi On 16 Restoranda Şehit Sinan Ateş adına düzenlemiş olduğu sabah kahvaltı programına Bursa'daki muhtarlar ve bazı STK başkanları ile yoğun katılımlı bir toplantı düzenlendi. Toplantının ev sahipliğini yapan Marmara Karadenizliler Federasyonu (MARKAFED) Başkanı İsmail Akbulut, 14 Mayıs’a kadar etkinliklerin süreceğini söyledi. 

Marmara Karadenizliler Federasyonu (MARKAFED) ve Turan Sancağı ile birlikte Bursa Nilüfer İlçesinde Misi On 16 Restoranda Şehit Sinan Ateş adına düzenlemiş olduğu sabah kahvaltı programına Bursa'daki muhtarlar ve bazı STK başkanları ile yoğun katılımlı bir toplantı düzenlendi.

Öncelikle programda ilk konuşan ve onur konuğu olan Şehit Sinan Ateş'in kardeşi Selma Ateş bu programda başta şehit kardeşiyle ilgili yaşanan süreçle alakalı Bursalıların ve Bursasporluların göstermiş oldukları ilgi alaka ve bu davaya sahiplendikleri için çok teşekkür etti. Ayrıca konuşmasında Selma Ateş Millet İttifakı Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Şehit Sinan Ateş davası ile ilgili her zaman yanlarında oldukları için ayrıca teşekkür etti.

Bu konuşma sonrası Millet İttifakı'nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 'de yaptığı konuşmasında; başta 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin tarihi bir dönüm noktası olduğunu bu noktada da Cumhuriyet kazanımlarının tekrar geri dönmesi için bu sistemin değişmesi gerektiğini söyledi. Konuşmasında Mustafa Bozbey Şehit Sinan Ateş ile ilgili de şayet önümüzdeki yerel seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olursam ailesinin izni ve bilgisi ile daha çok farklı anlamda destek vereceklerini söyledi.


İsmail Akbulut: 14 Mayıs’a Kadar Etkinliklerimiz Sürecek


Bu programın ev sahiplerinden olan Marmara Karadenizliler Federasyonu (MARKAFED) Genel Başkanı İsmail Akbulut ise konuşmasında önümüzdeki Genel seçimlerle ilgili her oyun çok önemli olduğunu bu kapsamda Bursa'da da değişimin ayak izlerinin güçlü bir şekilde geldiğini ifade etti. Ayrıca önümüzdeki süreçte 14 Mayıs seçime kadar yine önemli bazı programlar yapacaklarını söyleyerek basın mensuplarına teşekkür etti.

Programın bir diğer ev sahiplerinden birisi ise Turan Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül ise konuşmasında bu programı şehit Doç. Dr. Sinan Ateş itafen yapıldığını ve bu kapsamda onur konuğu olarak programa katılan başta Selma Ateş hanımefendi ve Millet ittifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'e geldikleri çok teşekkür etti. Ayrıca konuşmasında bu kahvaltı programına katılan başta muhtarlar olmak üzere STK başkanlarına da hınca hınç bu programımıza katılan herkese şükranlarını iletti. Yine Halit Gökhan Gül konuşmasında 14 Mayıs seçimlerine kadar yine önemli bazı programlar yapacaklarını ve önümüzdeki yerel seçimlerde de çok önemli programları Bursa'da hayata geçireceklerini aktardı.