Bakan Çelik Kemalpaşa’dan Seslendi

"Bugün Kemalpaşa'da olmaktan duydugum memnuniyeti ifade ediyorum. Bu coşkulu karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Uzun yıllar siyasetin içinde 20 yıl milletvekilliği 10 yıl bakanlık yapmış bir ağabiniz olarak bu dönemde Sayın Recep Tayyip Erdoğan doğduğumuz çocukluğumuzun geçtiği Artvin'e dönmemizi istedi. Biz de koşa koşa huzurunuza geldik. Geldiğim dakikadan itibaren Artvinli hemşerilerimin yoğun ilgisi beni çok sevindirdi. Karadenize adım attığımız anda gördüğümüz hizmetleri inkar etmek mümkün müdür Allah aşkına? Havaalanından tutun Artvin’in her tarafı şantiye alanına dönmüş biz hizmet adamıyız. Derdi hizmet olan bir siyasi hareket bunları gerçekleştirdi. Derdi politika değil. Milletin dertlerini sigara paketine yazıp toplantıdan sonra çıkıp çöp tenekesine atan siyaset anlayışı değil. Milletin derdine dertlenen siyaset. Böyle' temel at git Ankara'da yat' anlayışı bizde yok. Biz 2002 ‘de geldiğimiz zaman iktidara 10 bine yakın proje vardı.Vatandaşın gözünü boyamak için başlatmışlar ama hiçbirine el değmemiş. Geldik, ayıkladık bütün projeleri milletin ihtiyacı olanları temel aldık. Böyle bir siyaset anlaşıyı izledik."


BİZ PARTİCİLİK YAPMAYA GELMEDİK 


TANSİYONUMUZU YÜKSELTMEYİN

"Artvin’e particilik yapmaya gelmediğini dile getiren Çelik, birileri tansiyonumuzu yükseltirlerse öyle siyasi konuşmalar yaparız ki hepsi bunun altında kalır. Onun için herkes yaptığına konuşmasına dikkat etsin.15 Temmuz'da İstanbul'un göbeğine inen bir cumhurbaşkanının arkasındasınız."dedi.

SAHİLDE DOĞAL GAZDA GECİKTİK

Karadeniz'de doğal gaz arama faaliyetlerinde kullanılmak üzere yurt dışından gemi getirdik, adamlar çıktı, nereye gösterirsek burada doğal gaz yoktur dediler. Bize zaman harcattılar ama merak etmeyin gaz gelecek kendi ekibimizi kendi mühendisimizi işin başına koyunca neyin ne olduğunu anladık. Karadeniz'de gaz da varmış petrol de. Sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bugune kadar ne dedi de yapmadı ? Sizlere soruyorum inşallah sahilde doğal gaz olmayan ilçeler tamamına kavuşacak. Yakında zamanda bunu hep birlikte göreceğiz. Sizden istediğimiz Artvin'den 2 milletvekilini Ankara'ya gönderin. Bu seçim sandığınız gibi içeride olan bir bu seçim Recep Tayyip Erdoğan ve Joe Biden arasındaki seçimdir. Bizim derdimiz makam mevkii değil sizin gönlünüzde yer almaktır. Dünden bugüne tüm milletvekili arkadaşlarıma ve teşkilatımın tümüne teşekkür ediyorum."


Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Dr İsrafil Kışla ise konuşmasında şunları söyledi ; " Kurulduğu günden bugüne Millete hizmet etmek şiarıyla çalışan Ak Parti iktidarında milletimize verdiğimiz sözlerin arkasında durduk, verdiğimiz sözleri gerçekleştirebilmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde durmadan çalıştık. İnanıyorum ki 14 Mayıs seçimlerinde Artvin Türkiye’ye 21 yıldır eser ve hizmet üretenler ile 21 yıldır laftan başka hiçbir icraatları olmayanların seçiminde tercihini Ak Parti'den yana kullanacak ve Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz." dedi.