BARIŞ DEMİRCİ CHP'DEN ARTVİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Demirci “Enerjimi Artvin’e hizmet için kullanacağım”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Milletvekili aday adayı Barış Demirci, aday adaylığını açıkladıktan sonra il başkanlığında partililer ile biraraya gelerek basın açıklaması yaptı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra partililere seslenen Demirci, diğer vekil aday adaylarına da başarılar dileyerek, “Artvin için kim iyi gelecekse onun aday olarak belirlenmesini istiyorum. Partimiz bu etiğe sahiptir. Artvin’e iyi geleceğimi düşünüyorum. Bu konuda iddialıyım.” dedi.

Tüm vatandaşlara dokunmak için gönüllere girmek için çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Demirci, “Memleketimizin herhangi bir çocuğun veya yaşlının herhangi bir derdi olduğunda o dertle dertlenebilmesini bilmeliyiz. Şayet onun derdini kendi derdimiz olarak görürsek bu empatiyi kurabilirsek insanların gönlüne de girebiliriz. Önce gönüllere girmemiz lazım, insanlara dokunmamız lazım. Bu da insanlarla hoş sohbetle olur. Bunları yapabilmek için çalmadığımız kapı sıkmadığımız el bırakmayacağız” diye konuştu. 

Genç ve enerjik yapısıyla Artvin’e hizmet edeceğini vurgulayacağını belirten Demirci, “Bu parti bana 28 yaşında ilçe başkanlığı görevini verdi. 35 yaşında belediye başkan adaylığını verdi. Genç yaştayım enerjim var bu enerjimi Artvin’e harcamak istiyorum. Bu yola çıkarken beni en fazla motive eden olay gençlere umut olabilmek. Gençler görmeli ki bu partiye emek veren, hizmet eden insanlar bu parti tarafından hedefledikleri noktaya getirilebiliyor. Bu partiye kim emek vermişse bu örgütte bir noktaya gelebilmesi için tüm samimiyetimle mücadele vereceğim” ifadelerini kullandı.