PTT Başmüdürü Gönül Kocaman Başkanlığında PTT Teşkilatı Yusufeli’nde Toplandı. PTT Teşkilatı tarafından belirli dönemlerde düzenlenen gelir/gider durum değerlendirme toplantıları kapsamında 2018 yılı ilk 5 aylık döneme ait iş ve işlemler ile gelir/gider durumlarının ele alındığı toplantı  Artvin PTT Başmüdürü Gönül Kocaman Başkanlığında, 2 Başmüdürlük İhtisas Birimi Müdürü ile 9 Merkez Müdürünün katılımıyla Yusufeli Merkezin de gerçekleştirildi. 

Yusufeli ilçesinde Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkanlık yapan Artvin PTT Başmüdürü Gönül Kocaman toplantının açılışında, Müdür olarak atamaları yapılıp görevlerine başlayan Artvin PTT Merkez Müdürü Mukaddes Çango ile Hopa PTT Merkez Müdürü Sevgi TÜZER’e başarı dileklerinde bulunduktan sonra  Ünitelerince Posta, Kargo/Kurye, Pttbank ve Kişisel Pul Hizmetleri başta olmak üzere tüm hizmet dallarında 2018 yılı 1. beş aylık dönem için hazırlanan merkez bazlı  verileri tek tek değerlendirerek giderlerin azaltılması  ve buna paralel olarakta gelirlerin arttırılması için merkezlerince azami çabanın sarfedilmesi gerektiğini  belirtti.

Devamında ise, Etkin, süratli ve avantajlı PTT hizmetlerinin kamuoyuna yeterince tanıtılabilmesi bakımından işyerlerinde görevli  tüm personelden, müşteri memnuniyeti ilkesiyle  birer tanıtım pazarlama elemanı olarak görev yapmalarını istedi.  

Talep ve öneriler bölümüne geçilen toplantının son bölümde ise  merkezlerin ihtiyacı bulunan malzemeler ile  işyerlerinde ileriye dönük, öncelikli olarak uygulamaya konulması gereken konular değerlendirildi.