Hopa Sugören’de meydana gelen trafik kazasında Murgul’dan Trabzon’a ziyarete giden bir ailenin içinde bulunduğu özel araç, önlerine çıkan yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada özel araçta bulunan 5 kişi ile minibüs sürücüsü yaralandı.

Hopa Sugören’de meydana gelen trafik kazasında Murgul’dan Trabzon’a ziyarete giden bir ailenin içinde bulunduğu özel araç önlerine çıkan Yolcu Minibüsü ile çarpıştı. Kazada özel araçta bulunan 5 kişi ile minibüs sürücüsü yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Ambulansları ve Hopa Belediye İtfaiyesi ile güvenlik görevlileri özel araçta sıkışan yaralıları zor uğraşlar sonrası araçtan çıkartabildiler. Kaza sonrası özel araçta bulunan yaralılar sürücü Akın Kahraman (36), Gamze Kahraman (5), Hanife Kahraman (23), Gizem Kahraman (9) ve Zafer Mert Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Minibüs sürçüşü Nurettin Semiz’de (57) yaralı olarak Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Çevre Sakinleri Yol Üzerine Trafik Lambası Konulmasını İstediler

Sugören Köyü’nde yaşayan çevre sakinleri bu güzergâhın trafiğin yoğun yaşandığı güzergâh olduğu ve bu güzergâhta her yıl ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının sıkça yaşandığını söyleyerek; “Acilen bu yolda trafik akişini kontrol edecek trafik ışıklarının konulmasını ve yol üzerinde park yasağının uygulanması gerektiğini” söylediler.