Yusufeli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerinde organize ettiği halka açık iftar yemeği programları, yardım kartları, cami, cadde ışıklandırmaları ve diğer çalışmaları ile ramazan ayı hazırlıklarını tamamlayarak Ramazan’a ışıl ışıl girdi. 

Yusufeli Belediyesi, Ramazan ayında ilçe genelinde gerçekleştirdiği ve vatandaşlarca büyük beğeni toplayan led aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Halitpaşa ve Feviz Çakmak Caddesi’ne lale fügurlü ay yıldızlı led ışıklı 14 aydınlatma takıldı. Ayrıca Yusufeli merkez Camii şadırvanına aydınlatması yapıldı.  Yenilenen cadde aydınlatmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplarken, vatandaşlar gerçekleştirdiği hizmetler nedeniyle Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’e teşekkür etti.

Yusufeli Belediye Başkanlığının organizesiyle, “ Ramazan Paylaşmaktır, Paylaşmak İbadettir “ temalı Ramazan ayında gelenek haline getirilen iftar yemekleri, bu yıl da devam ediyor. 5 Adet merkez ve 8 adet mahalle iftarı olmak üzere toplam 13 adet iftar yemeğinin verileceği bu ramazanda da iftar sevinci hep birlikte yaşanacak.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “ Bu yılda, belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimiz 5 Adet merkez ve 8 adet mahalle iftarıyla devam edecek. Ramazan ayının manevi havasını vatandaşlarımızla birlikte aynı sofrada buluşarak yaşayacağız. İftar yemeklerimiz hayırsever vatandaşlarımız ve ilçemizde bulunan çeşitli şirketler tarafından finanse edilerek onların sponsorluğunda gerçekleşmektedir. İftar yemeklerine destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar yemeklerinin ilki 18 Haziran Cuma günü Merkez Mahallesi’nde verilecek. Yağmurlu havalar için çadır kurulan iftar yeri merkez camii yanındaki caddeler ve camii avlusu olarak belirlendi.