Milletvekilliği döneminde Artvin’e kazandırdığı önemli hizmetler nedeniyle hizmet adamı olarak adlandırılan AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’dan milletvekilliği süresi dolmadan ilimiz için iki büyük müjdeli haber daha geldi. Milletvekili Kışla, Arhavi ilçesine Sanat Tasarım Fakültesi, Şavşat ilçesine ise ASM-TSM ve 112 Acil Binası müjdelerini verdi. Arhavi ve Şavşat’ta bu müjdeler büyük bir memnuniyetle karşılandı. 

Arhavi’ye İkinci Fakülte - AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’dan Arhavi’ye büyük müjde. AK Parti Milletvekili Kışla, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir haberi paylaştı. Vekil Kışla’nın bu verdiği müjde aynı zamanda Arhavi ilçesine ikinci fakültenin kurulduğu anlamı taşıyordu. Bir süredir takip ettiği önemli hizmetlerden biri olan Arhavi Sanat Tasarım Fakültesi bünyesinde açılan peyzaj mimarlık bölümünden sonra şimdi de mimarlık bölümünün açılması YÖK tarafından onaylandı. Hizmet binası inşaatı sürerken Yüksek Öğrenim Kurumu, bu yıl Arhavi Sanat Tasarım Fakültesi bünyesindeki Mimarlık Bölümü’ne 60 kontenjan ayrıldığını açıkladı. Haberi takipçileri ile paylaşan AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, “Arhavi Sanat Tasarım Fakültesi bünyesinde açılan peyzaj mimarlık bölümünden sonra şimdide MİMARLIK Bölümü açıldı bu yıl 60 Kontenjan verildi. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Arhavililerin bir süredir beklediği bu müjdeli haber ilçede büyük bir memnuniyetle karşılanırken AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Kışla’nın duyurduğu habere yorum yaparak bu hizmetin büyük bir hizmet olduğunu ve bu hizmeti Arhavi’nin asla unutmayacağını ifade etti. Arhavililer bu müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından paylaşırken, 2018-2019 Eğitim-Öğretim sezonunda Mimarlık Bölümü’ne öğrenci alınması için de hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. Arhavi’de Kavak Yolu üzerindeki Yemişlik Mahallesi’nde inşaatları devam eden Arhavi Sanat Tasarım Fakültesi binası içerisinde iki fakülte ve Meslek Yüksek Okulu barındıracak. 

Bir büyük müjde de Şavşat’a - AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, bir müjdeli haberi de Şavşat ilçesine verdi. Bir süredir itinayla takip ettiği bir önemli projenin daha ihale aşamasına getirildiğini müjdeleyen Kışla, Şavşatlıların gönlünü bir kez daha kazanmış oldu. Milletvekili Kışla, Şavşat ilçesine müjdeli haberi duyururken; “ Sağlık Bakanlığı’ndan Şavşat’a güzel bir yatırımın daha; ASM-TSM ve 112 ACİL binalarının projeleri tamamlandı. Yakında ihale gününü de bildireceğim İnşallah. Şavşatlı hemşehrilerime hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
Kısa süre içerisinde ihalesinin yapılması planlanan ASM-TSM ve 112 Acil Binası projesinin görsellerini de paylaşan AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, böylelikle ilçeye kazandırdığı önemli hizmetlere bir yenisini daha eklemiş oldu. Milletvekili Kışla’nın bu müjdeli haberi Şavşat ilçesinde büyük bir memnuniyetle karşılandı. 


Milletvekili Kışla’nın bir süredir takip ettiği bir çok önemli projenin de kısa süre içerisinde müjdeli haber şeklinde kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.