Artvin Hopaspor’un yeni yönetim kurulu göreve başladı. Yönetim ilk olarak Teknik direktör İbrahim Baş ile görüşerek karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı.

Daha sonra bir süredir yeni teknik direktör arayışını sürdüren transfer komitesi İbrahim Tolgay Kerimoğlu’nu Hopa’ya davet ederek görüşmelerde bulundu ve görüşmeler sonunda 2018-2019 Futbol sezonunda takimin başına Teknik direktör olarak getirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Efsane futbolcu Tugay Kerimoğlu’nun abisi olan İ. Tolgay Kerimoğlu daha önce de 3.ligde birçok takımla çalışmıştı.

Artvin Hopa spor yöneticilerinden Hasan Gazioğlu Kerimoğlu ile birlikte kulüp merkezinde bir açıklama yaptılar. Gazioğlu Tolgay hocayla önlerine önce spor kamuoyuna Hopa spor farklılığını göstermek, hedeflerinin de 2’nci lig olduğunu ifade ederek “Biz büyük Hopa spor camiası olarak taraftarımızla birlikte her karşılaşmamıza final havası ile çıkacağız. Her karşılaşmamıza şampiyonluk maçı olarak çıkacağız. Teknik Direktör İbrahim Tolgay Kerimoğlu ile birlikte transfer startımızı vermiş bulunuyoruz. Hocamıza Hoş geldin diyoruz” dedi..

Kerimoğlu anlaşma sonrası yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşadığını, Hopa’nın yabancısı olmadığını ve Hopa’ya hedefleri olan ve başarmak için geldiklerini ifade etti. Hopaspor Başkan ve yönetiminin kendilerine gösterdiği güven içinde teşekkür etti.

Artvin Hopaspor Teknik direktörü İbrahim Tolgay Kerimoğlu, 1.Yrd.Antrenör Nevzat Aksoy, 2.Yrd Antrenör Koray Balcıoğlu, Kaleci Antrenörü Muhammet Köseoğlu, İdari menajer Fatih Albay ile birlikte çalışmalara da hemen başlayacaklarını ifade etti.

Teşekkürler İbrahim Baş - Artvin Hopaspor’un yeni yönetim kurulu bir açıklama yaparak yollarını ayırdığı Teknik Direktör İbrahim Baş ve ekibine teşekkür etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şampiyon olabilmek için birçok faktörün aynı anda çalışması gerek.

2017 -2018 Bal Ligi 3.grupta taraftarlarımız, yönetimimiz ile birlikte, halkımızla, sporcu kardeşlerimizle bir olmayı birlikte olmayı başararak şampiyonluğa ulaştık. Her sıkıntıya rağmen sabırla motivasyonunu bozmayan, babacan tavırlarından vazgeçmeyen, sertliğinden taviz vermeyen bütün faktörleri birlikte tutmada en büyük katkı sahibi olan sayın hocamız İbrahim Baş ve ekibi Kemal Kanatlarlı, Hasan Sarıkaya ve Tahsin Hocaya ayrı ayrı teşekkür ediyoruz”.

Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda İbrahim Baş ve ekibine haklarımızı helal ediyoruz. Gelecek kariyerlerinde başarılarının devamını diliyoruz”.