Artvin Belediyesi, 21 bin çiçeği toprakla buluşturarak yeşiliyle Türkiye’de marka olmuş Artvin’in rengine renk katıyor. Bahar ayının gelmesiyle Artvin Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra şehre görsellik katacak 2 çeşit 5 farklı renkte çiçeklendirme çalışmalarıyla şehre görsellik katmaya başladı.

Artvin Belediyesi bünyesinde Toplum Yararına Programı kapsamında çalışan kadın personeller peyzaj çalışmaları çerçevesinde büyük özveriyle çiçek dikimi gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 21 bin çiçeği toprakla buluşturan kadınlar şehri simgeleyen çeşitli figürleri çiçekle işleyerek yol kenarlarına, parklara ve sosyal yaşam alanlarına estetik ve güzellik katıyor.

Kentin görsel güzelliği için çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Park, bahçe, kaldırım, kavşak ve refüjler her mevsim koşullarına göre çiçek ve bitkilerle donatılıyor. Kente estetik güzellik katan bu tür çalışmalara devam edeceğiz” dedi.