24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yaklaşırken, milletvekilleri aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte Ak Parti Artvin milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.

Ak Parti adayları Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı Arhavi ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti İlçe teşkilat binasında gerçekleşen ve teşkilatın ana kademe üyelerinin hazır bulundu ziyarette, milletvekili adayları ile birlikte Artvin milletvekili Dr. İsrafil Kışla’da yer aldı. Ziyarette açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız yaparken, Ak Parti Artvin Milletvekili adayları Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı öncelikle Artvin’e ve ilçelerine 7 yıllık hizmetinden ötürü Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’ya teşekkür ettiler. Adaylar ülkemiz için önemli bir seçim arifesinde olduğumuzu hatırlatarak, Cumhurbaşkanlığı sisteminin resmen hayata geçeceği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinin oluşturulacağı bu önemli seçimde, bağlı oldukları Artvin için hizmet üretmeye ve halkımızı güçlü bir şekilde temsil etmeye aday olduklarını ifade ettiler. 

Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ise yaptığı konuşmada 24 Hazirana kadar görevinin başında olduğunu belirterek, bu tarihe kadar çok çalışacağını ve bundan sonra da davaya hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Kışla, Arhavi de 83 adet önemli yatırımın hayata geçirildiğini ve 10 tanesini de aday arkadaşlara devredeceğini ve bundan sonra da teşkilatın ve vekillerin emrinde olduğunu söyledi.