AK Parti Artvin Milletvekili Dr. Kışla Yusufeli’ni ziyaret etti. Ziyaretini sanayi bölgesi esnafına uğrayarak başlayan Kışla, akabinde Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Ak Parti ilçe başkanı Abdulbaki Kayacan, İl Genel Meclis üyeleri, belediye encümenleri ve partililerin katıldığı bir grupla yeni yerleşim yeri, altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılan alanda incelemeler bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşların yerleşim yeriyle ilgili gözlem ve önerilerini dinledi. 

Daha sonra Yusufeli Belediye fidanlığını ziyaret eden Kışla’yafidanlığın oluşturulma sebepleri, içinde bulunan türler ve fidan sayıları gibi konularda Belediye Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Akıllı tarafından bilgi verdi. 

Gün içerisinde Yusufeli Belediyesi Yaşlı Konukevini ’de ziyaret eden Kışla, konukevindeki misafirlerle sohbet ederek onların taleplerini dinledi. 

Akşam saatlerinde Belediye Kültürevi’nde sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Kışla, Yusufeli’nde devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. Vatandaşların taleplerini dinleyerek notlar aldı. Akşam saatlerinde Yusufeli Belediye Başkanlığına geçerek günün genel değerlendirmesi ve bundan sonra yapılacaklarla ilgili belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve yetkililerle değerlendirme toplantısı yaptı. Vekil Kışla, “ Yusufeli ilçemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Her gün yeni problem çıkıyor. Bizde iyi niyetle sorunları vatandaşın lehine bu sorunları çözmeye Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanımızla birlikte gayret ediyoruz. Bugüne kadar Yusufeli için güzel şeyler yaptık. Geriye baktığımızda hak sahipliğiyle yaptığımız çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yine 7 tane köyünde vatandaşların istediği yerde yaptırmamız da bizim için çok önemlidir. Ama bundan sonra da yapacağımız çok iş var. Hemşerilerimiz bize ve ekibimize güvensinler”  dedi. 

AK Parti Artvin Milletvekili Dr. Kışla, iskân kanunundan dolayı iskan duyuruları esnasında vatandaşa imzalattırılan taahhütnamedeki olumsuzlukları gidermek için önümüzdeki günlerde torba yasaya konulan bir maddeyle bu sıkıntı da ortadan kalkmış olacağı müjdesini verdi.