2017-2018 futbol sezonunda U13 ve Amatör Lig olmak üzere iki futbol takımı ile mücadele edecek olan Murgul Spor Kulüp kendine has tarzıyla dayanışma gecesi düzenledi. Futbolcuların ve kulüp yöneticilerinin yer aldığı geceye AK Parti Artvin Milletvkeili İsrafil Kışla, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, ilçe yöneticileri, iş adamları ve esnaflar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan gecede Murgul Spor KulüpBaşkanı İlker Turan açılış konuşmasını yaptı.

Turan konuşmasında , “Siyasi parti temsilcileri ve başkanları, muhtarlarımız, STK Temsilcileri, Murgulspor’un değerli ağabeyleri ve basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.Murgulspor’a dışarıdan destek olan abilerimiz ve ablalarımız var sizlerde hoş geldiniz” dedi.

Turhan konuşmasının devamında; “Sizlerden taleplerimiz olacaktır. Spor bildiğiniz gibi her zaman ekonomiye dayalıdır. Siyasilere dayalı, yönetimlere dayalıdır. Bu konuda bizlere destek ve yardım etmenizi istiyoruz”ifadesini kullandı.

Programda söz alan AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ise; “Çok değerli belediye başkanım ve çok değerli Murgullukardeşlerim. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Muırgulspor’un gecesine hoş geldiniz. Gerçekten bu birlik ve beraberlik benim de göğsümü kabartı. Sanıyorum pek çok siyasi görüşte olan insanlar bu güzel gecede bir aradalar.

Sporun güzelliği bu işte. Bir ve beraber olmak. Böyle bir tabloyu yaşattığınız için ben hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Allah birlik ve beraberliğimiz, huzurumuzu bozmasın. Aynı çatı altında bir arada olabilmek ne güzel. Mesele Murgul olunca bir olunabiliyormuş bizim de her zaman için bakış açımız bu yönde oldu.  Artvin gündemde olunca. Milletimize hizmet söz konusu olunca biz hizmet etmeye çalışıyoruz.

İktidar partisinin de vekili olunca sorumluluklarınız da artıyor. Sorunları çözeceksiniz, yatırımlar yapacaksınız. Problemler çözeceksiniz. Bu noktada da Murgul son birkaç yıldır çok çok güzel şeyler kazandı ve kazanmaya da devam ediyor. İnanıyorum ki Murgul birkaç yıl sonra çok daha güzellikler içerisinde olacak.

İlk hizmete başladığım da bir öğrenci yurduyla başlamıştık sosyal dayanışma vakfının. Anaokuludur, ilk okuldur, kapalı spor salonudur, hastanedir, sudur, dere yatağınız değişmesidir gibi birçok işlere imza attık.  Şimdide halk eğitim merkezi ihale edilecek. Bir taraftan düğün salonu inşası başlayacak. TOKİ başladı. Kaymakamlık inşası ihale edilecek.

Murgul’a girişteki tünelden Murgul’a girişteki yolun da ihalesi bir ay içerisinde yapılacak. Tepeden tırnağa her işlerimiz bitmiş olacak.

Geçmişte Murgulspor pek çok başarıya imza atmış bir takım. İnşallah bu dönem de gençlerden başarı bekliyoruz. Spor sağlık açısından da hayatımız için çok önemlidir. Murgul’un adını gençler çok güzel yerlere taşıması için umut ediyorum hepinize başarılar diliyorum gençler” dedi.

Konuşmaların ardından Murgul Spor kulübü Başkanı İlker Turhan Murgul’da sporun gelişmesi adına destek istedi.

Murgul özelinde gerçekleşen programda seçilmişinden atanmışına, iş dünyasından spor camiasına herkes oradaydı. Başkan İlker Turhan kendine has tarzıyla kulübe yardım taleplerin sıraladı. Daha sonra davetlilere ve basın mensuplarına Murgulspor’un formasını hediye ederek konuklarını onurlandırdı.