Artvin Offraod Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, Türk Telekom Çalışanı Hülya Çolakoğlu ile birlikteliklerinin ilk adımlarını attılar.

Artvin Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Hurşit Yılmaz ve Hatice Yılmaz’ın Oğlu Offroad Spor kulübü Başkanı Murat Yılmaz ile Artvin Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Mikail Çolakoğlu ve İnayet Çolakoğlu’nun kızları Artvin Telekom personeli Hülya Çolakoğlu nişan töreni ile birlikteliklerinin ilk adımlarını attılar.

Artvin Dereboyu Alabalık tesislerinde düzenlenen nişan töreninde Yılmaz ve Çolakoğlu ailelerinin dost ve akrabaları bu mutlu günde genç çifti yalnız bırakmadılar. Törende genç çiftin nişan yüzüklerini Çolakoğlu ailesinin büyük damadı Erdoğan Keskin takarak genç çifte mutluluk dileyerek her iki aileye de hayırlı uğurlu olması temennisin de bulunarak kurdeleyi kesti. 

Artvin Offroad Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, “Evlilik yolunda ilk adımımızı atmadan öncelikle kararımızı ailelerimize bildirerek onay aldık. sevgili hayat arkadaşım olacak Hülyayla bu desteği ailelerimizden alarak dostlarımızla mutluluğumuzu paylaştık. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan ailelerimiz akrabalarımız ve arkadaşlarımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum mutluluklar dostlarla güzel anlamlı oluyor” şeklinde konuştu. Dereboyu Alabalık Tesisleri’nde nişan töreninde Artvin Offroad Başkanı Murat Yılmaz’ı gecede adrenali yüksek spor dalına gönül vermiş Offroadcu arkadaşları yalnız bırakmadı. Offroadcu arkadaşları Artvin yöresinin ezgileri ve halkoyunlarını oynayarak unutulmaz geceye renk kattılar.