Artvin Valisi Ömer Doğanay, Balıkesir’in Gömeç İlçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Önder Coşğun’a Erzincan’ın İliç İlçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Ertuğrul Örnek’e ve İzmir’in Bayındır İlçesine Kaymakam olarak tayini çıkan Mehmet Ali Öztürk’e veda yemeği düzenledi.

Belediye Marina Sosyal Tesislerinde verilen veda yemeğine Vali Ömer Doğanay, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Abdurrahman Cengiz Çerçi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Gürler, İl Belediye Başkan Vekili Ekrem Altun, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Kaymakam Adayı Mustafa Çelik ve Artvin Vali Yardımcısı Arif Oltulu katıldı.

Vali Doğanay, yemekte yaptığı konuşmada, memuriyetin kaderinde tayinlerin bulunduğunu belirterek, görev süresince gösterdiği özverili ve üstün çalışmalarından dolayı Vali Yardımcılarını tebrik ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Yemeğin sonunda Vali Doğanay ile Başkan Vekili Altun Artvin’deki hizmetlerinden dolayı Vali Yardımcılarına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.