Artvin Hopa Spor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak ve Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan,  Artvinli iş adamı İsmet Acar ve İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfının eski başkanı Hakan Bekar’ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Cihan: Hopaspor bizim gururumuzdur. Başkan Çakmak İstanbul’da İsmet Acar’ı ziyaretinde İsmet Acarla birlikte olan Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan’a Hopaspor’un son durumu, yapılan transferleri hakkında bilgi vererek hafta sonu oynanacak Serhat Ardahan spor karşılaşmasına davet etti.

İşadamı İsmet Acar: Hopa spora her zaman destek olacağım. Başkan Mubin Çakmak, sezonun ilk karşılaşmasında takımının yanında olmak için Hopa’ya ziyaret etmeden önce Artvin’in tanınmış işadamlarından İsmet Acar’ı da ofisinde ziyaret ederek Hopa sporun geldiği durum ve şampiyonluk hedefini ifade ederek. Hopa spor formasını hediye etti.

A.Hopaspor’un 2017-2018 Spor Toto Bal Ligi sezonunda şampiyonluk yolunda ki hedeflerinin konuşulduğu ziyarette, İsmet Acar'dan tam destek sözü alındı. İsmet Acar Hopa sporun her zaman yanında olacağını ve destek vereceğini ifade ederek başarı temennisinde bulundu.  Başkan Çakmak İsmet Acara dilek ve temennileri ve destek sözü için camia adına teşekkür etti. Hakan Bekar: Hopaspor bizim ilk göz ağrımızdır. Başarılar diliyorum.

A.Hopa Spor Kulüp Başkanı Mubin Çakmak bir önceki dönem İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanlığı yapan Hakan Bekar’ı çalışma ofisinde ziyaret etti. Bu sezon kulübe destekte bulunan Hakan Bekar’a desteklerinden dolayı A.Hopaspor ailesi olarak teşekkür ederek Hopa’nın değeri Hopadan Hopaspor Çay hediye etti.