Gülseren Korkmaz Artvin’i yasa boğdu - Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan trafik kazasında Artvin Kazım Karabekir Lisesi mezunlarından Gülseren Korkmaz  trafik kazası sonrasında vefat etti. Gülsem Korkmaz’ın acı haberi Artvin’e ulaştı. Sosyal medyada yeni yılın ilk saatlerinin konu başlığı ise Gülseren Korkmaz’ın genç yaşta vefat haberi idi. Gülsem Korkmaz’ın genç yaşta üstelikte yeni yılın ilk saatlerinde öldüğüne inanmayanlar sosyal medyada duydukları üzüntüyü dile getirerek Gülsem Korkmaz’a Allah’tan rahmet ve yakınlarına da başsağlığı mesajı ilettiler.

Artvin Merkez-Yusufeli Karayolunda Kaza - Yeni yılın ilk kazaları yaşandı. Artvin Merkez-Yusufeli karayolunda yine kaza meydana geldi. Artvin Yusufeli karayolu 3 tünel çıkışında yaşanan trafik kazasında iki kamyonet birbirine girdi. Kazada iki kişi hafif şekilde yaralanırken kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapandı. Araçların karayolundan çekilmesinin ardından yol yeniden ulaşıma açılırken, kazada yaralanan vatandaşlar Artvin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Yeni yılı sakin bir şekilde karşılayan Artvin Merkez’de Artvin Yusufeli yolunda heyelan meydana geldi. Artvin Yusufeli yolu 3 kilometresinde Deriner Barajı gövdesi civarlarında birinci tünele 200 metre kala meydana gelen heyelan yolu bir süre ulaşıma kapadı. Yaklaşık bir saat yapılan çalışma sonrasında yeniden yol ulaşıma açılırken, heyelanın sürekli aynı noktada meydana gelmiş olması bu güzergaha önlem alma zorunluluğunu da eski yılın son saatlerinde bir kez daha hatırlattı.

Artvin yeni yıla bu görüntülerle girerken, yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy’de bir eğlence mekanına yapılan silahlı saldırıda 39 kişinin hayatını kaybettiği haberinin gelmesi tüm Türkiye’nin olduğu gibi Artvin’in de keyfini kaçırdı.

Artvin Yeni Yıla Sakin Girdi

Yeni yıl kutlamaları yaşanan terör olayları nedeniyle bu yıl nispeten daha buruk gerçekleşirken ilimiz Artvin ve  genelinde yeni yıl kutlamalarında herhangi bir olay yaşanmadı.

Artvin yeni yıla sakin girdi. Yeni yıl kutlamaları için Artvin’de birçok işyeri çok abartıya kaçmadan hazırlıklar yaptı. Eğlence mekanları ise yeni yıl için önceki yıllara nazaran dolu olmasa da yine de hatırı sayılır derecede müşteriler ağırladılar.

Artvin Merkez’de kutlamaların odağı genellikle eğlence mekanları olurken, şehir merkezinde herhangi bir kutlama noktası olmadı. Yeni yıla girilmesinin hemen ardından İstanbul Ortaköy’de yaşanan terör saldırısı Artvin’de de yeni yıl kutlamalarının yarıda kalmasına neden oldu. Sosyal medyada yeni yıl mesajları yayınlayan vatandaşlar terör olayını duyduktan sonra yeni yıl mesajlarından ziyade terörü lanetleyen mesajlar yayımladılar.