Artvin Belediyesi İtfaiye ekipleri, itfaiyeciliğin 303.yılı dolayısıyla Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Başkan Kocatepe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İtfaiyeciliğin gönüllülük, özveri ve fedakârlığa dayalı bir meslek olduğunu ifade etti. 

İtfaiyecilerin 303.yılını kutlayarak tebrik ettiğini söyleyen Kocatepe, Artvin’de en kısa zamanda İtfaiye müdürlüğünün yeni bir yere taşınması için çalışmalarının başlattığının müjdesini verdi. Başkan Kocatepe; “ İtfaiye müdürlüğümüz olarak hakikaten güzel işler yapıyorsunuz. Nerede bir yangın, afad, kaza olsa zamanında olay yerine ulaşarak gerekli müdahalelerde bulunuyor ve hayat kurtarıyorsunuz.  Vatandaşlardan sizlerin yapmış olduğu öz verili çalışmalardan dolayı teşekkür alıyoruz. Sizin samimiyetle mücadelenizi insanlar görüyor.  İnşallah itfaiyemize yeni bir müdürlük binası yaparak kalıcı bir yere taşımış olacağız. 

Arhavi’de meydana gelen sel felaketinde yine canla başla çalışma yürüterek yaraların sarılmasında önemli görev üstlenen personelimizi de kutluyorum. Allah kazasız, belasız, yangınsız, afadsız bir yıl geçirmeyi nasip etsin. Yeniden sizlerin 303.yılınızı tebrik ediyor görevinizde başarılar diliyorum” dedi.  

İtfaiye müdürü Mehmet Kara ise Başkan Kocatepe’ye 3 yıl içerisinde itfaiyeye müdürlüğüne uzun vadeli kalıcı araç ve ekipman desteği sağladığı için teşekkürlerini ileterek yeni itfaiye müdürlüğü binası için verdiği talimatlardan dolayı da ayrıca memnun olduklarını dile getirdi. 

Konuşmalar sonunda itfaiye müdürü Mehmet Kara, Başkan Kocatepe’yi,  itfaiye müdürlüğüne vermiş olduğu desteklerden dolayı Baş itfaiyeci seçtiklerini söyleyerek yangında kullanılan özel kıyafet giydirerek baret taktı. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.