Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, partisi CHP ilçe örgütünün ihanetine ve linç kampanyasına maruz kaldığını ifade ederek istifaya zorladığını söyledi.

Başkan Acar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi;

"Çok değerli Şavşatlı hemşehrilerimizin şahsıma duyduğu güven sonucu Belediye başkanı seçildim.

Sevgili Şavşatlılar, sevgili Basın Mensupları, Belediye başkanlığı görevim süresince küçük Belediyelerin kolay kolay girmeye cesaret edemeyeceği alt yapı ve doğal gaz gibi çok zor hizmetlerin altına girdim. Bir muhalefet Belediyesi olmamıza karşın, gelirlerimizin son derece kısıtlı olmasına karşın hem altyapı, hem üstyapı, hem de Doğalgaz ve hem de aydınlatmalar gibi kalıcı hizmetlere imza attım.


Sevgili Şavşatlılar, sevgili basın mensupları, ben bütün bu çalışmaları yürütürken ne yazık ki kendi Partimin de ihanetine uğradım. Hem şu anki CHP ilçe örgütü, hem de bir önceki ilçe örgütü tarafından siyasi linçe uğradım. Bir önceki ilçe örgütü beni yalnız bırakmakla kalmadı, defalarca genel merkeze şikâyet ederek beni istifaya zorladılar. Üzerime çeşitli siyasi ve toplumsal baskılar kurdular.

Her türlü zorluğa karşın halkımıza ve Şavşat’ımıza olan sevgim ve hizmet aşkımdan dolayı hepsini sineye çektim.

Ancak, Bunca zor, bunca kalıcı hizmetlerden sonra şahsıma yapılan siyasi linç karşısında sessiz kalmamın hem kendime, hem aileme, hem de beni seven yanımda olan siz değerli Şavşatlılara ihanet olacağını düşünerek, bunca yıl içinde yer aldığım, hizmet verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu ilçe için kim bir hizmet üretirse alkışlayacağım. Bu zor süreçte yanımda olan arkadaşlarıma, Belediyeden çalışma arkadaşlarıma tüm personelime teşekkür ederim. Herkese mutlu ve huzurlu günler dileğiyle saygılarımı sunuyorum.”