Artvin Bilim ve Sanat Merkezince düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı, Vali Cengiz Ünsal tarafından gerçekleştirildi.

Proje stantlarını gezerek koordinatör öğretmen ve proje sahibi öğrencilerle sohbet eden Vali Cengiz Ünsal yapmış olduğu konuşmasında; “Bilginin, bilimin, teknolojinin ve Ar-Ge faaliyetlerinin şehirlere ve ülkelere yön verdiği bu dönemde daha büyük atılımlara sevgili gençlerimizle ulaşacağız.

Beşerî zenginliğin kaynağı olan eğitim, nitelikli nesiller yetiştirerek kalkınmanın anahtarı işlevini görmektedir. Bu noktada müreffeh bir toplum için çok emek sarf eden ve öğrenme yolculuğunda evlatlarımıza rehberlik eden, yol gösteren kıymetli öğretmenlerimize müteşekkiriz. Bilimsel çalışmalarda yeni ufuklar açacak bu tür bilim fuarlarının öğrencilerimiz ve okullarımız açısından çok faydalı ve gelecek adına çok ümit vericidir. Artvin BİLSEM’de, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu tür çalışmalarınızda Valilik olarak daima yanınızdayız ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz” dedi.