Cumhuriyetin 100. Yıl kutlama programları kapsamında Artvin Belediyesi, Tuğçe Kandemir konseriyle coşkuyu zirveye taşıdı.
 

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ve üniversite öğrencilerimizin kente gelişleri nedeniyle düzenelediği  Tuğçe Kandemir konserine binlerce  vatandaş katıldı.

Valilik önü Milli İrade Meydanında düzenlenen  konserin açılışında yerel sanatçılardan oluşan Grup LAVİ sahne aldı. Karadeniz resitali sunan Gurup Lavi’den sonra sahneye çıkan Pop sanatçısı Tuğçe Kandemir sahneye çıkarak binlerce seveniyle şarkılarını söyledi.

 Sahnede, ‘Ah Ellerim Kırılaydı’, ‘Seni Öptüğüm Sokak’, ‘Kurban Olduğum’ gibi ezbere bilinen kendisine özgü şarkılarını seyircileriyle birlikte seslendiren Kandermir, Artvin’e hayran kaldığını söyledi.

 


Kafkasör’de ki Konser Hava Muhalefeti Yüzünden Ertelenmişti

Konser sonrasında Tuğçe Kandemir’e hediyesini takdim etmek için sahneye çıkan Belediye Başkanı Demirhan Elçin; “Biliyorsunuz Tuğçe Kandemir’i Kafkasör Festivalinde getiriyorduk. O zaman hava muhalefetinden iptal etmek zorunda kalmıştık. Tuğçe Kandemir hiçbir fark istemeden Cumhuriyet kenti Artvin’i seviyorum dedi ve bugün buraya geldi. Kendisine ve ekibine duyarlılığı için teşekkür ediyorum” diyerek minyatür boğa heykeli hediye etti.

Başkan Elçin, öğrencilere de seslenerek; “Ülkenin dört bir yanından Artvin’e geldiniz ailenizden ayrıldınız bana bir şey olur diye tedirginlik içerisinde olmayın. Artvin Belediyesi olarak da şahsım olarak da yanınızdayım ne sıkıntınız olursa olsun belediyemize müracaat edin ya da sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşın. Artvin’de kendinizi güvende hissedin. Benim gayretim sizlerin ve Artvinli hemşehrilerim yaşam kalitesini nasıl artırırımdır. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.