YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR 

Yeniden Refah Partisi Vekil Adaylarına, Osmanlı Köyü Festivali’nde Yoğun İlgi

Talip Sücü: Eski İsimler Başarılı Olsalardı Neden Bu Kadar Sorunumuz Var

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, Murgul İlçesi Osmanlı Köyü’nün Boğa Güreşleri’ni takip etmek üzere Osmanlı Köyü boğa güreşleri arenasını geniş bir partili kitlesi ile birlikte adeta çıkarma yaptılar. Festivalde bir konuşma yapan Talip Sücü, diğer vekil adaylarına eleştirilerde bulunarak kiminin 20 yıl kiminin ise 30’uncu yıla doğru gittiğini belirterek artık değişim zamanının geldiğini ve yeni isimlere yol açılması gerektiğini savundu. 

Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, İl Başkanı Göksen Sönmez, Merkez ilçe Başkanı Süleyman Tosun, Murgul İlçe Başkanı Nurdoğan Cineviz, il kadın kolları başkanı Yasemin Bülbül ve il yönetim kurulu ile birlikte Murgul Osmanlı Köyü Boğa Güreşleri arenasına geldiler. Arenaya gelen Yeniden Refah Partililer seyirciler tarafından alkışlarla karşılandılar. Alkış ve sevgi gösterilerine alkışlarla cevap veren Talip Sücü ve Muzaffer Zor ile diğer Yeniden Refah Partililer, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra protokol tribününde yerlerini alarak bir süre boğa güreşlerini takip ettiler. Ardından festival komitesi tarafından Yeniden Refah Partisi Milletvekili 1.sıra adayı Talip Sücü bir konuşma yaptı. 

Artık Yeni İsimlere Yol Verme Zamanı Gelmedi Mi? 

Seçimler öncesinde önemli mesajlar veren Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Talip Sücü konuşmasında; “ Vatanına, bayrağına bağlılığı ile Dünya’ya nam salmış Artvin’imizin güzel insanları, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bildiğiniz üzere bir siyasetçi olduğum için burada sizlere kısa bir mesaj vermek istiyorum çünkü önümüzde çok kritik bir seçim var. İnşallah Allah bu seçimde birliğimizi bozmasın. İnşallah, 15 Mayıs günü güçlü bir Türkiye’ye uyanırız diyorum. Biz diyoruz ki sağcılıkta, solculukta bir gericiliktir. Sizlerden bir ricam var. Artık sağcı, solcu olmayalım, doğruya doğru, yanlışa da yanlış diyelim. İşte o zaman kazanmaya başlarız, diyorum. Özellikle diyorum ki biz Artvinliyiz. Özümüz sevgi, sözümüz sevgi diyorum. Bu bağlamda hareket etmenizi sizlerden rica ediyorum. Bizlerin başına vekil olarak tayin edilen, seçilen, gönderilen hangi partiden olursa olsun, benim siyasi partimde dahil olmak üzere, Artvin’in vekillerini belirleyen bütün siyasi parti yetkililerine sesleniyorum. Artık yeter diyorum. Bir durun diyorum. Artvin’in zekileri, kabiliyetlileri Artvin’den hep göç mü etmiş. Artvin’de yaşayanlar akıldan kıt mı? Niye hep dışarıdaki Artvinlileri başımıza vekil olarak gönderiyorsunuz. Bir kere de buradan seçin da! Biliyorsunuz Uğur abi bizim abimiz. Uğur Bayraktutan, 4 dönem milletvekilidir. 17 senedir milletvekili. Şimdi 5’inci dönemine aday. Yine Faruk Çelik abimiz 5 dönem milletvekilliği yaptı. 25 sene yapıyor, 30’uncu yılına aday. Ben sizlerden rica ediyorum, onlara da buradan sesleniyorum. Yeter da! Artvin’de yok mu birisi. Bu gençlerin hangisini koysan inanın bu bayrak, millet ve vatan için mücadele ederler ve ellerinden ne gerekirse yaparlar. Belki onlardan daha iyi yapacak içimizden insanlar çıkacak. Evet, aday olabilirsiniz 20 yılda, 30 yılda ama şu mesajı da vermeden geçemeyeceğim: Başarılı olursanız 50 yıl başımızda olun ama siz eğer başarılıysanız neden hiçbir yerde telefonlarımız çekmiyor? Niye yollarımız yok? Niye gençlerimiz işsiz? Niye evlerimizde aş pişmiyor? Arazilerimizi neden orman dairesi almış? Artvin’de şansa yaşıyoruz desek doğrudur çünkü her an başımıza bir şey gelecek korkusu ile yaşıyoruz. Başarılı olsunlar, yapsınlar. Bu kadar eksik varsa, bu kadar işsiz var ise, bu kadar aşsız ev var ise başarı yok demektir. Hangi parti olursa olsun çizelim kalemle yenilerine yol açalım diyorum İnşallah! Konuşmama son verirken her konuşmamda yaptığım gibi sizlere bir dua etmek istiyorum. Ben sizlere sağlıklı, mutlu, huzurlu, vatanına, milletine bağlı, toplum tarafından sevilen, sayılan, saygı duyulan, en önemlisi altını çizerek söylemek istiyorum; Allah’ın rızası doğrultusunda yaşayan ve bu doğrultuda çalışan ömürler diliyorum. Ve diliyorum ki 14 Mayıs günü daha güzel Artvin’e ve Türkiye’ye uyanmak ümidiyle. Ve organize eden herkese, emeği geçenlere de teşekkürler ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Konuşmasını tamamladıktan sonra seyirciler tarafından bolca alkışlanan Talip Sücü, seyircilere el sallayarak teşekkür etti. 

Bir süre güreşleri izleyen Talip Sücü ve Muzaffer Zor ile diğer partililer, arenayı da gezerek vatandaşlarla görüştüler. Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları ve diğer partililer, Osmanlı Köyü Festival Komitesi adına Başkan Mehmet Şeyhoğlu, festivale katkısından dolayı bir plaket takdim etti. Yeniden Refah Partililer, seyirci ile de tek tek görüştükten sonra arenadan ayrılarak seçim çalışmalarına devam etmek üzere Borçka ilçesine hareket ettiler.