“Muratlı Kapısını 11 Yıldır Açmayanlar Şimdi Sizlerden Oy İstemeye Gelmişler”

Hamza Gezmiş, Borçka Karşıköy’de Vatandaşa Muratlı Sınır Kapısı Sözünü Verdi

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, yoğun seçim gezisini sürdürüyor. İYİ Parti Artvin İl Başkanı Yusuf Sağlam, Borçka İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Çırak ve diğer partililer ile birlikte Borçka ilçesinde önce esnaf gezisi ile başladığı programı 8 köy gezisi ve bir kafe toplantısı ile sonlandırdı. Karşıköy gezisinde vatandaşla bir araya gelen Hamza Gezmiş, “10 yıl önce sanal kapı açılışı yapıp ardından hiçbir şey yapmayanların bugün oy talebiyle kapınıza gelmelerine aldanmayın. Bizim 15 Mayıs’tan sonra ki ilk gündem maddesi Muratlı Sınır Kapısı’nı açmak olacaktır” şeklinde konuştu. 

İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, yoğun seçim gezisini sürdürürken, günün ilk programı kapsamında Borçka ilçesinde esnaf gezisi gerçekleştirdi. Esnaf gezisi sırasında Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ile karşılaşarak çay içti. Ercan Orhan ile bir süre sohbet ettikten sonra gezisini sürdüren Gezmiş, Karşıköy’e giderek burada vatandaşlarla buluştu. 

Hani Nerede Sanal Açılışını Yaptıkları Muratlı Sınır Kapısı

Gezmiş yaptığı konuşmada; “ Bugün sizlerden oy talep etmek için gelen ve halen devletin ana kademesinde görev yapan insanlarla birlikte 2013 yılında sanal bir kapı açılışı gerçekleştirdiler. 10 yıl geçmesine rağmen sadece bizi oyaladılar. Buraya gelmeden hemen önce Beğlevan Köprüsü’ndeydim. Yine o köprünün temelleri atılmıştı hatırlarsanız. 7-8 yıldır köprünün yapılması bekleniyor. Bu insanlara reva görülen davranış acaba doğru bir davranış mıdır? Tabi ki değildir. Bizim mücadelemiz Karşıköy, Muratlı, Beğlevan, Güneşli ve bu coğrafyada yaşayan tüm insanların hak ettiği hizmetleri alması için olacaktır. Bunu da bir siyasi söylem olsun diye değil, bu coğrafyada doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak bir namus sözü olarak veriyorum. Ben yola çıktığım an itibariyle benim değerli büyüklerim, siz değerli hemşehrilerim sizin içinizden çıkmış bu kardeşinize hiçbir zaman desteğinizi esirgemediniz. Ve sizleri saygıyla selamlarken, 15 Mayıs’ta güneşin en güzel şekilde doğduğu anda yine sizlerle buluşmak dileğiyle diyorum” şeklinde konuştu. 

Karşıköy’ün Turizm Potansiyelini de Harekete Geçireceğiz

Burada vatandaşın sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Artvin Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, “ Bizim derdimiz sizlerin dertlerine çözüm bulma derdidir. Benim seçim beyannameme bakarsanız ana maddelerden birinin Muratlı Sınır Kapısı’nı açmak olduğunu göreceksiniz. Hopa’daki tır kuyruklarının insan yaşamını tehdit ettiği bir alanda Borçka ilçesinin ekonomisinin canlanmasının sağlanması açısından bizim 15 Mayıs’tan sonra ilk ilgileneceğimiz konunun Muratlı Sınır Kapısı’nın açılması hususu olacaktır. Bunu kesinlikle gerçekleştireceğiz. Sadece sınır kapısı da değil tabi ki biz özellikle Karşıköy’ün turizm potansiyelinin de farkındayız. Biz bu turizm potansiyelini harekete geçirerek Karşıköy’ü eski şaşaalı günlerine geriye döndürmenin mücadelesini yapacak ve bu noktada gerekli alt yapı çalışmalarını kurarak Karşıköy’de turizmi ” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Karşıköy’deki sohbet toplantısını sonrasında İYİ Parti Milletvekili adayı Hamza Gezmiş ve beraberindekiler Muratlı, Beğlıvan, Çaylı, Çavuşlu, Alaca, Kaynarca köylerine giderek burada vatandaşla bir araya geldiler. Daha sonra Borçka ilçesinde gençlik ile buluşan Hamza Gezmiş ve beraberindekiler günü Borçka ilçesinde kafede vatandaşlarla çay sohbeti programı ile günlerini sonlandırdılar.