Büyük: Vatan Tehlikede Bu Yüzden Biz Görevdeyiz

Adalet Partisi Artvin Milletvekili Adayı Fırat Büyük, Seçim Öncesinde Önemli Değerlendirmelerde Bulundu

Ata İttifakı’na bağlı partilerden Adalet Partisi’nin 28.dönem Artvin Milletvekili adayı Fırat Büyük, Gazeteci Tolga Gül’e önemli değerlendirmelerde bulunarak, Vatanın tehlikede olduğu gerçeği ile yüz yüze gelmiş bulunulduğunu ve bu sebeple yola çıktıklarını söyledi. 

Adalet Partisi Artvin Milletvekili adayı Fırat Büyük açıklamasında 14 Mayıs seçimlerine değinirken, ülkenin çıkmaza girdiği, iki adayın etrafında insanların çaresizleştirilmeye çalışıldığı dönemde Ata İttifakı’nın çare olarak ortaya çıktığına vurgu yaparak Adalet Partisi Artvin Milletvekili adayı olarak “Bizde Varız” dediklerini ifade etti. 

14 Mayıs Kader Seçimimizdir

14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Büyük; “ Cumhurbaşkanı seçimi kaybederse yönetimi verir mi? sorusu bile vatana ve millete ihanete işarettir.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Kendi milletinin tercihini tanımayan veya bu yönde imalar da bulunan vatan hainidir.

Daha da ötesi emperyalist ajandır, Türkiye cumhuriyeti düşmanıdır.

NE DEMİŞ MEHMET AKTİF;

BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM, 

HÜR YAŞARIM,

HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ?

ŞAŞARIM.

TÜRK MİLLETİ TARİHİ BOYUNCA BOYUN EĞEN DEĞİL, BOYUN EĞDİREN OLMUŞTUR.

ZORBALIK, VANDALLIK, TEHDİT KALDIRMAZ.

Emperyalizm kendi amacına uygun hareket etmeyen ülke ve toplumları dizayn etmek için siyasal ve hukuksal varoluş hakkının ortadan kaldırılmasına yönelik hareket eder.

Yakın geçmişte Irak'ta, Libya'da tanık olduğumuz gibi önce ülke de DİNCİ askerleri ve idarecileri, bürokratları satın alır ( FETÖ gibi kişiler ve cemaatler) bunun nedeni Milliyetçileri ve vatan severleri satın alamamasıdır. 

Satın alınmış başka bir örnek ARAP olan Şerif Hüseyin'dir. İngiliz altını karşılığı Osmanlı'ya isyan edip Osmanlı'yı Arap coğrafyasından atmıştır. 

Emperyalizm Satın alınmış vatan hainleri sayesinde ülkenin yönetimini ele geçirir.

Peki bu iş nasıl yapılır? 

Siyasi yozlaşma, YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, zorbalık, suç artışı, ekonomik krizler, bilerek isteyerek ahlakı bozma, her gün yalan beyanlar verme, siyasi ahlaksızlık, medyayı satın alarak gerçekleri gizleme, milleti DİN ile kontrol etme, MEDYA yolu ile milleti duyarsızlaştırma operasyonları ile millet yıpratılır ve ülke gerilime sürüklenerek işgale hazır duruma getirilir. Daha anlaşılır ifade ile açık siyasi ilhak yani fiilen olmasa da SİYASİ olarak ülke İŞGAL edilmiş olur.  

EN AHLAKSIZ İNSANLAR DİNÎ KULLANIR, TIPKI FÂTIR SÜRESİ 5. AYETTE Kİ GİBİ YANİ TIPKI ŞEYTAN GİBİ.

UNUTMAYIN Mustafa Kemal Atatürk Osmanlı Devleti'nin benzer durumda olması nedeniyle var oluş kavgasına tutuşmuş YEDİ DÜVELE MEYDAN OKUMUŞTUR yani EMPERYALİST’lere meydan okumuş TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ kurmuştur.

Aradan 100 yıl geçmesine rağmen Emperyalist güçler milletimize diz çöktürerek VATANIMIZI fiilen olmasa da SİYASİ olarak işgal etmeye çalıyor, bu amacından vazgeçmedi, vazgeçmeyecek. 

DÜZENSİZ göç ve Yüksek enflasyon bu yıkım projesinin işaretidir. Unutmayın ROMA İMPARATORLUĞUNU düzensiz GÖÇ ve ENFORMASYON yıkmıştır.

14 Mayıs seçimlerinde bu nedenle Atatürkçü ve milliyetçi olan ATA İTTİFAKI ülkemizin teminatıdır. Bizim olanı geri almak için, vatan için ATA İTTİFAKI'nı seçin. SİNAN OĞAN'ı seçin. Adalet partisini seçin. Bu vatan bizim” diyerek açıklamalarını tamamladı.