Artvin Çoruh Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan İlhan Çiçek, Levershare projesine ait LEVEX adını verdiği kripto paranın tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. 21 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’da Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda “Paranın ve Servetin Geleceği: Cebinizde Kriptoparalara Yer Açın” adlı sunumuyla LEVEX’in tanıtımını ve etkinliğe özel %25 indirimle ön satışını gerçekleştirecek.

“Küresel düşün, yerel hareket et” mottosuyla Türkiye’nin en nadide şehirlerinden biri olan Hopa’dan yola çıkarak tüm dünyaya ulaşmayı hedeflediğini belirten Çiçek “Finansal piyasalar konusunda teorik çalışmalarım ve tecrübelerim var. Bu konu en büyük ilgi alanımı oluşturuyor. Finansal piyasalardaki tüm araçlarda işlem yaptım, bu konuda eğitimler aldım, eğitimler verdim ve kendimi geliştirmeye çalıştım, halen daha da çalışıyorum. Finans piyasaları ile 2006’dan ve Kriptoparalarla ise 2017 yılından beri iç içeyiz” ifadelerini kullandı.

MERKEZİYETSİZ VE GÜVENLİ - 2018 yılından beri Levershare projesi ve LEVEX üzerine çalıştığını söyleyen Çiçek, sözlerine; “Doktorada, yaptığım çalışmalarda dünya ekonomisi içerisinde bir boşluğu yada ihtiyacı fark ederek yola çıkıp geliştirdiğim orijinal bir proje. Levershare merkeziyetsiz bir yapıya sahiptir ve güven sorunu otomatik olarak çözülmüştür. İlgilendiği sorun ve geliştirdiği çözüm yöntemi ile gerçek bir küresel sinerjiyi hayata geçirme potansiyeli vardır. Ekosistemin yerel parası olan LEVEX ise gerçek bir dünya parası olmaya en uygun adaydır. Ayrıca LEVEX’i diğer kriptoparalardan ayıran ve üstün kılan en önemli özelliği, yatırımcıların işlem, ihtiyat ve spekülasyon gibi amaçlarla güvenle kullanabilecekleri güçlü bir para olmasıdır” diye devam etti.

GELENEKSELİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ - Çiçek açıklamalarının devamında: “Levershare geleneksel ekonomilere ve finansal sisteme bir tehdit değil aksine bunların karşı karşıya olduğu ve çözmekte zorlandığı sorunlara çözümler üretebilecek modern bir girişimdir. Öncelikle gelir eşitsizliğinin azaltılmasını hedeflemesi işsizlik sorununa bakış açısının değişmesine sebep olacaktır. Bir gelir elde etmeye yada mevcut geliri artmaya başlayan kişiler harcamalarını artırır ve bu da dünya ekonomisinde tüm mal ve hizmetlere yönelik talebi canlandırır. Ekonomik canlanma, hükümetler, çok uluslu şirketler ve bankalar başta olmak üzere tüm ekonomik aktörler için olumlu bir durumdur. Diğer taraftan varlıklı kişilere yönelik bir tehdit de söz konusu değildir. Tüm dünya vatandaşları gibi bu kişiler de Levershare’de yer alma, LEVEX trade etme, projeler geliştirme yada Levershare aktivitelerinden yararlanma imkânına sahiptir" ifadelerini kullandı.

21 TEMMUZ’A ÇAĞRI - Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’da 21 Temmuz günü yapılacak olan söyleşi ve tanıtım etkinliğine herkesi davet eden Çiçek: “Dünya nüfusunun %90’dan fazlası gelir eşitsizliklerinin doğrudan muhatabıdır ancak geleneksel yöntemler bu sorunun çözümünde yetersiz kalmaktadır. Son dönemde yaşanan pandemi, savaş, ekonomik kriz gibi kaotik gelişmelerin olumsuz yansımaları da göz önüne alınınca Levershare’in haklılığını ve taşıdığı büyük potansiyel daha net görülecektir. Çözüm önerimiz ise son derece pratiktir. Bu anlamda tüm dünya vatandaşlarını Coincarnation olarak adlandırdığımız ön satışımıza katılmaya, Levex’i desteklemeye ve Levershare’i takip etmeye davet ediyoruz. Yolculuğumuza ait olduğum ve yaşadığım topraklardan Hopa’dan başlıyoruz” ifadelerini kullandı.