Artvin Çoruh İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, "İnsan Hakları, Demokrasi ve Çocuk Hakları Etkinliği" kapsamında Artvin Adliyesine ziyarette bulundu. 

Çoruh İlkokulu öğretmenlerinden Nurten IRMAK SAVURMUŞ, Fatih AVCI, sınıf anneleri Haskar BÜYÜKAŞIK ve Funda GÖKSU eşliğinde anasınıfı öğrencileri önce Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Muhammed Yasin BAŞBAY'ı makamında ziyaret etti.

Anasınıfı öğrencilerine adli olaylar hakkında birtakım bilgiler veren Başsavcı BAŞBAY, miniklerin sorularını cevaplayarak bir süre sohbet etti.

Minikleri, makamdan ayrılmadan önce hediye vererek mutlu eden Başsavcı BAŞBAY daha sonra Artvin Asliye Ceza Mahkemesinde miniklere adliyede duruşma salonununda nelerin yapıldığını ve nasıl bir ortam olduğunu anlattı. Artvin Adliyesi Hakimlerinden Mahmut DİNÇER ve Ümit SAVURMUŞ'un da katılımı ile Hakim ve Savcı kürsüsüne oturan minikler bu heyecanı yerinde yaşadı. Minikler ayrıca duruşma salonunda öğretmenleri ile birlikte temsili bir duruşma da canlandırdı. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.