2018/2019 sezonunu 2 kupayla tamamlayan Artvin 7 Mart Spor ve Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret etti. Genç sporculara hentbol ayakkabısı hediye eden Vali Doğanay, 25 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Minikler Türkiye şampiyonası için destek sözü verdi.

Ziyarete Artvin 7 Martspor ve Gazi Ortaokulu Yıldız kız Hentbol takımı oyuncularının yanısıra Artvin Milli eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Artvin Gazi Ortaokulu Müdürü Osman Pehlivan, Artvin 7 Mart Spor kulübü başkanı ve antrenörü Murat Ülker, Artvin 7 Mart Spor kulübü idarecisi Sevda Ersöz katıldı.

Genç hentbolculara spor ayakkabısı hediye eden Vali Doğanay, okul sporlarında Türkiye 2.si olan Artvin Gazi Ortaokulu yıldız kız hentbol takımı ve Anadolu Yıldızları Liginde Türkiye 3.sü olan Artvin 7 Martspor oyuncularını tebrik etti.

Ayrıca Artvin Valisi Ömer Doğanay, 25 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Minikler Türkiye şampiyonası için de destek sözü verirken Artvin 7 Mart Spor kulübü başkanı ve antrenör Murat Ülker bu süreçte kendilerine desteklerini esirgemeyen Vali Doğanay’a sonsuz teşekkürlerini ve saygılarını sundu.

7 Martspor Kulübü Başkanı Murat Ülker, Vali Doğanay’a adının yazılı olduğu forma hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.