Artvin Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği verildi. Artvin Valisi Ömer Doğanay ile eşi Esma Doğanay Hanımefendi, DSİ 26. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek, bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Doğanay, burada yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: Canlarını, kanlarını bu millet için, vatan için, bayrak için, ezan için, dinimiz için, bu milletin devamiyeti için veren aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarıyla beraber olmaktan onur duyduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Gönül ister ki sizlerle her zaman temas edelim ama çeşitli vesileleri değerlendirerek sizlerle beraber olmak istiyoruz. İnşallah değişik vesilelerle şu ana kadar bir araya geldiğimiz gibi bundan sonra da hep beraber yolları yürümeye devam edeceğiz. Bazıları istemese de bu millet yoluna devam edecek. Gerçekten hükümetimiz ve devletimiz kıyas etme değerlendirme fırsatı olduğu için söylüyorum bunu toplumun bütün kesimlerine hitap etmeye çalışıyorum. Özellikle şehitlerimize, şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize elinden gelen hizmeti vermeye bu millet ve devlet hizmetkârdır. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için devletin bütün imkânlarını seferber ettik. Sizler için, şehitlerimiz için gazilerimiz için, elimizden geleni yapsak yine de azdır. Bu millet hep beraber gazisiyle, şehit yakınıyla, hastasıyla, sağlamıyla yoluna devam edecektir. Cenabı Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Sizlere de ramazanı şerife ve neyi hedeflediyseniz o günlere huzur içerisinde ulaşmanızı niyaz ediyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Programa, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Gürler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, DSİ 26. Bölge Müdürü Celal Tokalak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk Ağırbaş, bazı daire amirleri katıldı.