2018 Gençlik Haftası kapsamında Serdar Tuncer ile Şiir Dinletisi programı Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Program öncesinde konuşma yapan İl Müdürümüz Bahattin Yetim " Sayın Belediye Başkanım, Sayın Rektörüm, kıymetli protokol, değerli konuklar sizleri hürmetle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Her yıl Türkiye genelinde 15–21 Mayıs Gençlik Haftası olarak kutlanıyor. Bizde Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizde bu hafta içi yoğun bir şekilde etkinlikler yapıyoruz. Her yıl farklı etkinlikler yapıyorduk. Bu sene kültürel etkinlikler kapsamında Serdar Tuncer ile şiir dinletisi yapmak istedik. Sayın Valimiz Ömer Doğanay özellikle bu programı yapmaya bizleri teşvik etti. Sağlamış olduğu katkılardan dolayı kendilerine huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Kendisinden Allah razı olsun, hayırlarını kabul etsin inşallah.

Bütün dünyanın özellikle Türkiye’nin gündeminde hepinizin bildiği gibi Kudüs’te yaşananlar var. Bu akşamında ruhuna uygun birkaç cümle söylemek istiyorum; Cemil Meriç Diyor ki “ Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur.” Elhamdülillah hem ülke olarak hem de insan olarak zulmün değil mazlumun tarafını seçtik dolayısıyla namussuzlar düşünsün. Üstad Necip Fazıl’ ın bir mısrasında dediği gibi “ Yıkılasın İsrail enkazını göreyim, Sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim.” Bereketli bir gece olması temennisiyle tekrardan hepinizi saygıyla selamlıyorum iyi eğlenceler diliyorum." dedi

Program Serdar Tuncer' in hoş sohbetti ve birbirinden güzel şiirleri ile devam etti. Progmanın sunuculuğunu yapan Gençlik Merkezi üye gencimiz Yunus Emre Altun ,Serdar Tuncer ile aynı sahnede şiir okudu.

Program sonunda Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Fahrettin Tilki, Serdar Tuncer'e Artvin temalı tablo hediye ettiler.

İl Müdürümüz Bahattin YETİM, ağaç yakma sanatı ile yapılan, üzerinde "Serdar Tuncer" yazılı tabloyu konuk sanatçımıza hediye ettiler.

Serdar Tuncer ile şiir dinletisi programına Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocatepe, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Fahrettin Tilki, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Kredi Yurtlar Kurumu il Müdürü Tamer Yıldırım, İl Sağlık Müdürü İrfan Akalın, İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci, Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Latif Yılmaztürk, Gençlik Merkezi Müdürü Hayati Güneri, Borçka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, Hopa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Zafer Yazıcı, Yusufeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık, kurum amirleri, gençler ve vatandaşlar katıldı.