Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Hopa TSO’yu ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir ve Yönetim Kurulu Sayman üye Hakan Arslan ile bir araya geldi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Nisan ayında tüm Oda ve Borsa camiasında olduğu gibi Hopa TSO’ da yapılan, Akyürek ve ekibinin zaferle çıktığı seçimler dolayısıyla tebrik etti. Aynı şekilde Başkan Akyürek de kendi oda seçimlerini kazanması münasebetiyle Karamehmetoğlu ve tüm meclis üyelerini kutladığını ifade ederek Rize’ye hayırlı olmasını ve başarıların devamını diledi. 



Yapılan sohbette Hopa ve Rize arasında iki oda üzerinden ekonomik, kültürel ve sosyal anlamda iyi ilişkilerin geliştirilmesinin önemine vurgu yapılarak bu tür ziyaretlerin daha sık gerçekleştirilmesi gerektiğinin altı çizildi. Hopa TSO yöneticileri ve tecrübeli iki başkan arasındaki görüşme daha sonra çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunması ardından sona erdi..