21 Mayıs 2018 Pazartesi günü Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol Takımı, Antrenörleri Murat ÜLKER ve Okul Müdürü Osman PEHLİVAN ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Antrenör Murat ÜLKER, “Yıldız Kız Hentbol Takımı okul müsabakalarında Artvin’de yapılan grup müsabakalarında birinci olmuş 5-8 Mayıs 2018’de Elazığ’da  yapılan yarı final müsabakalarında da birinci olarak 4-8 Haziran 2018’de Ordu’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Dört yıldır Gazi ortaokulu Kız Hentbol Takımıyla çalışmaktayız. Hedefimiz bu yıl kız hentbol takımımızla okul müsabakalarında Türkiye derecesi yapmaktır. 2 yıldır Türkiye beşincisi olan kız takımımız bu yıl Türkiye şampiyonasına gözünü dikti. Kız takımımız Gençlik ve Spor Bakanlığının yapmış olduğu Anadolu Yıldız Liginde de Türkiye üçüncüsü olmuştur. Bu sporcularımız Artvin 7 Mart Spor ve Gazi Ortaokulu sporcularından oluşmaktadır. Bu başarımızı okul sporlarında da devam ettirmek istiyoruz. Bu başarı bu seneyle bitmeyecek. Başarılarımıza seçilecek yeni hentbolcularla devam edeceğiz. Bu anlamda bize destek olan Valimize, İl Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürümüze ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazi Ortaokulu Müdürü Osman PEHLİVAN da spor müsabakaları boyunca hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve öğrencilerin derslerinden geri kalmamaları için eğitim desteği almalarına vesile olan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ’ye teşekkür etti. Öğrencilerin müsabakaları boyunca yanlarında olan öğretmenleri Handan ÖZTÜRK’e, öğrenci velileri Sevda ERSÖZ ve Kubilay ERYİĞİT’e de teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ de Artvin’deki öğrencileri Türkiye finallerinde görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Ordu’da yapılacak Türkiye finalinde başarılar diledi. Öğrencileri bu süreçte müsabakalara hazırlayan Hentbol Antrenörü Murat ÜLKER’e ve onları destekleyen Okul Müdürü Osman PEHLİVAN ile  velilere teşekkür etti.