2014 yılında Başkan seçildi ve 4 yılda Artvin’in çehresini değiştirmeyi başardı. Tüm işlerinin yanı sıra halkla iç içe yaşamıyla da vatandaşların takdirini topladı. Evet, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'den bahsediyoruz.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 2014 yılında ki seçimleri kazandıktan sonra şehrin çehresini değiştiren vizyon projelerini bir bir hayata geçirirken makamda değil sokakta vatandaşlarla bire bir istişarelerde bulunarak Artvin’e hizmetlerini sürdürüyor. 

Başkan Kocatepe önemli gün ve gecelerde hastane de yatan hastaları ziyaret ederken, evlerinde yatan hastaları da ihmal etmeyerek hayır dualarını alıyor. Makam aracını bırakarak Belediye Halk Otobüsü ile evine giden Başkan Kocatepe otobüsteki vatandaşlarla sohbet ederek sorularını yanıtlıyor. Kocatepe manavından, marketine restoranından, çay ocağına, tüm esnafı ve vatandaşı ziyaret edip sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışırken Artvin’i daha iyi nasıl yönetip yaşanabilir bir kent yapılabilir konusunda da fikir alışverişinde bulunuyor. 

Hemen her zaman cami cemaatiyle, pazarcı esnafıyla, düğünde vatandaşlarla, parkta çocuklarla, sahada çalışan işçiyle görmeye alıştığımız Kocatepe, vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi görüyor. Personelinin mutlu ve acılı günlerinde yanında olan Kocatepe, personelinin düğününde gelin aracı olarak makam aracını tahsis ederek yeni evlenen çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor. 

VATANDAŞ KOCATEPE’Yİ ARALARINDA GÖRMEKTEN MEMNUN - Belediye Başkanlarını hiç ummadıkları bir zaman ve yerde yanlarında olmasının kendilerini şaşırttığını ve mutlu ettiğini söyleyen vatandaşlar ’bizler başkanımızın ayağına değil o bizim ayağımıza geliyor. Başkanımızı sık sık aramızda görmek bizlere ayrı bir huzur ve mutluluk veriyor. İstek ve şikâyetlerimizi kendisine iletip, karşılıklı fikir alış verişinde bulunma imkanı buluyoruz “ dedi.