Artvin Valiliğince, toplumda engellilerle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla “Engelsiz Bir Dünya İçin Ses Ver” projesi kapsamında engelli ve ortaöğretim öğrencilerinin birlikte kentin doğal güzellikleri içerisinde çeşitli enstrümanlarla yöresel türküler seslendirerek klip çekti.

Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın girişimleriyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli öğrencilere yönelik olarak il genelinde gerçekleştirilen projede, Artvin il genelinde öğrenim gören özel öğretim öğrencileri ile ortaöğretime devam eden öğrenciler müzik öğretmenleri eşliğinde yöresel türkülerle klip çekerek, hünerlerini sergileme imkanı buldu.

“Engelsiz Bir Dünya İçin Ses Ver Projesi’ni hayata geçiren Doğanay, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle toplumun her kesimine farkındalık oluşturmak amacıyla bu anlamlı projeyi hazırladık. Proje kapsamında özel eğitim öğrencileri, ortaöğretim öğrencileri, müzik öğretmenleri ile birlikte Artvin’imizin güzide türkülerini yöresel şiveyle en iyi şekilde seslendirmeleri bizleri son derece mutlu etti” dedi.