Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, ligin ilk yarısını zirvede tamamladıktan sonra devre arası kampını Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştiriyor.

Türkiye Basketbol 2.ligi’nin ilk yarısını 1 mağlubiyet alarak 23 puanla zirvede tamamlayan Artvin Boğaları devre arası kampı için gittiği Bursa’da Tofaş Spor Salonunda antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Artvin Boğaları 10 Ocak Çarşamba günü Bursaspor Durmazlar ile gerçekleştirdiği hazırlık maçından sonra 13 Ocak Cumartesi günü saat 18.30’da Serra Sünger İnegöl Belediyesporla oynayacağı lig maçı için antrenmanlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Artvin Boğalarına Yoğun İlgi
Artvin Belediyespor Basketbol Takımı Bursa’da gerçekleştirdiği devre arası kampında Bursa’da yaşayan Artvinliler tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Bursa Artvin Yusufeli Demirköy Derneği Artvin Boğaları için akşam yemeği organize ederek Artvin’e has döner ikramında bulundular. Dernek yetkilileri, Artvin Boğalarını yakından takip ettiklerini belirterek; “ Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kocatepe’nin Artvin’e yakışır bir takım kurduğunu içerde ve dışarıda Artvin’i en iyi şekilde temsil eden bu takım umarız başarılarını devam ettirir ve sezon sonunda 1.Lige çıkarak tüm Artvinlilerin yüzünü güldürür.” dediler.

Kampa Sürpriz Ziyaret 
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezinde konaklayan Artvin Boğalarına sürpriz ziyarette bulunan Bursa Gençlik Spor ve İl Müdürü Süleyman Şahin takımın bir ihtiyacının olup olmadığını sorarak yöneticiler ve oyuncularla bir süre sohbet etti.

Bursaspor Durmazlar ile Hazırlık Maçı
Artvin Boğaları 1. Lig ekiplerinden süper lig mücadelesi veren Bursaspor Durmazlar ile oynadığı hazırlık maçını 95-64 kaybetti. Maç sonu açıklamada Bulunan Şahin Ateşdağlı; ”Bursaspor Durmazlar 1. Ligde devreyi 3. sırada tamamlamış şampiyonluk mücadelesi vererek süper lige çıkmaya amaçlayan iyi bir takım. Bu bir hazırlık maçıydı, skoru bir tarafa koyarsak, oyun adına parkede olumlu taraflar gördük, bu yıl ki hedeflediğimiz 1. Lige çıkmak için çalışmalarımıza devam edip cumartesi günü oynayacağımız İnegöl Belediyespor maçını kazanarak Artvin’e geri dönmek istiyoruz.” dedi.

Devre arası kampını değerlendiren Genel Menajer Uğur Delikanlı; Bilecik deplasmanından sonra ilk yarıyı zirvede tamamlayarak devre arası kampı için Bursa’ya geldiklerini ve burada Bursaspor Durmazlar ile bir hazırlık maçı oynayarak Serra Sünger İnegöl Belediye Spor hazırlıklarını gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi;


” İlk yarıyı zirvede tamamladığımız için mutluyuz. Bursa’da Artvinliler tarafından samimi bir şekilde karşılandık bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bursa Artvin Yusufeli Demirköy Derneğinin takımımız için gerçekleştirdiği akşam yemeğindeki döner organizasyonu içinde Demirköy Dernek üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan, bu başarılı takımı kurmamızda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye de teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Cumartesi günü saat 18.30’da Yeniceköy Spor Salanonun da oynayacağımız Serra Sünger İnegöl Belediyespor maçı için Bursa’da bulunan tüm hemşerilerimizi ve taraftarlarımızı maça davet ediyorum.”dedi.