Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Artvin merkezde ki anasınıfı ve engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro ekibi Artvin merkezde faaliyet gösteren anaokulu ve özel eğitim okullarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerle zaman geçirdi.  Artvin Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hazırladığı proje kapsamında; Rapunzel ve Pamuk Prenses karakterlerine bürünen Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro oyuncuları, minik öğrencilere engelli birey olmanın zorluklarından bahsederek uygulamalı şekilde gösterdi. 

Tiyatro eğitmenler Tuğçe Öztürk ve Gökhan Dokur, minik öğrencilerden gönüllü seçerek göz bandı ile gözlerini kapatıp görme engelli birinin hayatını anlatmaya, kulaklarını kapatarak işitme engellinin iletişimde ki çektiği zorlukları anlatmaya çalışarak farkındalık oluşturdular. Etkinlikten memnun kalan anaokulu öğrencileri engelli olmanın ne anlama geldiğini küçük yaşlarında öğrenerek nasıl davranmaları konusunda bilinçlendiler. 

Özel Çocuklarla Zaman Geçirdiler - Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları anaokullarında bulunan özel sınıfları da ziyaret ederek engelli öğrencilerle oyunlar oynayarak hoşça vakit geçirdiler. Etkinliklerden mutlu oldukları gözlenen özel öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren tiyatro oyuncuları bu tür projelerin ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini söylediler. 

Tohum Kalem Hediye ettiler - Tiyatro oyuncuları, minik öğrencilere çevreye karşıda duyarlı olmaları gerektiğine de değinerek Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Artvin Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan ağaç tohumlu kalemleri hediye ettiler. 

Anasınıfı öğretmenleri Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Ekibinin hazırlamış olduğu sosyal projeden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek başta Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe olmak üzere tiyatro oyuncularına teşekkürlerini ilettiler.