Artvin Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen hizmet içi eğitim programında personele ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ konularında eğitim verildi.

Artvin Belediyesi Nikah Salonunda verilen hizmet içi eğitimine Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Zafer İnce, birim amirleri ve ilgili personel katıldı.

Kurum içi hizmet kalitesini daha üst seviyelere ulaştırmak, kurumsal yapıyı ve kurum aidiyeti oluşturmak amacıyla iletişim ve Etkili iletişim konusunda Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahilal eğitim verdi.

Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahilal; Aile İçi İletişim, Etkili İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi, Stres yönetimi, Takım Çalışması, Zaman Yönetimi, Protokol Yönetim, Kişisel İmaj Yönetimi gibi konular üzerinde eğitimler vererek kaliteli hizmet için iletişimin önemine vurgu yaptı.

Artvin Belediyesi Personelleri; “hizmet içi eğitimlerin verimli geçtiğini burada öğrendiklerimiz yalnızca iş hayatımızda değil hayatımızın her anında bize yardımcı oluyor. Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye böyle eğitimler düzenlettiği için teşekkür ediyoruz.” dediler.